Bağlantı ücreti o ilk kampanyaya dahildir evet ama siz bu uygun kampanyaya geçiş yaptığınızda oradaki bağlantı ücreti taksitleri bitene kadar devam edecektir. Bağlantı ücreti toplamda 1080 TL olup taahhüt ay süresine göre taksitli olarak faturanıza ayrıca yansıtılır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 8 Nisan 2025; 0:3:7 > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1611. sayfa)

-
-
Btk şikayet yazın ilgilenirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 1000 mphs 524 tlye kullandığım temmuz 15de bitecek taahhütum var. Yeni teklif yine ayni hiz 819tl/ay ve 15 ay taahhüt. Simdi gecmek mantikli mi? İki ay daha bekleyeyim mi? Ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuradaki kendi mesajımı alıntılıyorum:quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Ana motivasyonları vatandaşı dolandırmak olduğu için çizgilerini hiç bozmuyorlar. Birebir AYNI İÇERİĞE SAHİP iki farklı taahhütname var mesela sitede, aynı hız için biri 550-600 lira küsür, diğeri 300 lira gibi küsür tutarlar yazıyor. Sadece kampanya isimleri farklı, kalan herşey aynı, süre dahil. İnanılmaz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161087561
Bu mesajımı teyit eder nitelikte bir 4440375 MH görüşmesine şahit oldum. Görüşmeyi yakın akrabam kendi evi için yaptı, evin altyapısını da iyi biliyorum. Sabit telefonu kapatmak istiyoruz talebimize görevli önce "sabit telefonunuzu kapatırsanız internet iptal olur" yalanını attı, doğrusu; yalına otomatik dönüşüm gerçekleşmesi. Üstüne bu başlıkta bahsi geçen uygun kampanyalardan 1.5 kat daha pahalı kampanyaları kitlemeye kalktı. Yetmedi, modem hat değerleri verileri ile sabit olduğu halde "altyapınız daha yüksek hızlara müsait değil" yalanını attı. Tek görüşmede 3 yalan. İşte Türk Telekom MH kalitesi bu. Yıllar geçti değişen birşey yok, çizgileri hep aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Nisan 2025; 14:23:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mevcut fiber aboneligim var (35 mbps) . Tivibu dahil 315tl oduyorum. Taahhutum 1 ay sonra bitecek. Ayni hizda veya 50mbps, tivibu dahil gecebilecegim en uygun tarife ne olur?
Temmuzda bitecek taahhütüm için dün aramışlardı, hemen karar vermemek için bugüne tekrar aramaları için randevu oluşturmuştum.Ardından konuya girip mesajınızı gördüm fakat bu teklifi hiç sunmamışlardı. Müşteri temsilcisine bu kampanyadan bahsettim biraz aradı ve buldu daha sonrasında tanımladı. Mesajınız için teşekkürler hocam.
fiberde yılın fırsatı 2'ye 2024'te geçenler ya da 2025'te geçip taahhütü daha da uzatmak isteyenler bu kampanyaya geçebilir belki.
-
Yüksek Hızda Avantaj 7 kampanyasına 27 Mart 2025 tarhinde x den müşteri hizmetlerinin oluşturduğu kayıt ile geçtim. Hızım 35 mbit VDSL ile bağlanıyorum. 15 ay
sabit fiyat aylık 425 tl ile süremi uzattım.
-
O mh eski zamanda kalmış telefonla internetin alakası neymiş
-
Aynen şerefsizler 2 kez ofislerinden yolladık yapmadılar
bende lanet olsun deyip bıraktım
-
Bu derece hiper-cahil olabilmesi mümkün değil, bunda art niyet olduğu çok net hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen telefonu kitlemeye çalışıyor çakal
-
Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2 ile 359 TL'ye alabilirsiniz.
-
24mbps fiber internet var 3 gün sonra taahhüdümüz sona erecek. “ Evde limitleri tanımayan internet kampanyası 2 “ isimli bir kampanyadaymışız.
Şimdi online işlemlerden bakıyorum da, en düşük görebildiğim 35mbps 454TL aylık diyor. Hız önemli değil, 24 olsa ve ucuz olsa bizim için daha iyi. En uygun fiyatlı tarifeye nasıl ulaşabiliriz? Yardımcı olabilir misiniz lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 8 Nisan 2025; 23:12:20 >
Fiber olmadığı için Yılın Fırsatı 2 kampanyasından yararlanamazsınız dediler. 425 Tl teklifine razı olmak zorunda kaldım.
-
Düpedüz yalan söylemişler hocam her zamanki gibi. Sözleşmeyi indirip bakarsanız DSL (Hipernet) kullanıcıları için de geçerli. Hiç utanmıyor olmaları da ayrı bir rezalet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 ay evvel fiberde yılın fırsatı kampanyasına geçiş yapmıştım bu kampanyaya geçebilir miyim şimdi?
Öyle zannediyorum ama denemedim. Müşteri hizmetleriyle görüşürseniz daha iyi olur.
-
Taşıma yoluyla başka issden geçip(vdsl) bu paketlerden yararlanan var mı?
-
Yalan söylemişler halen geçiş yapabilirsiniz. Adımları izleyip deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X