< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 24 Nisan 2020; 17:20:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 24 Nisan 2020; 17:20:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla bi kere türk telekom kullanmak gibi bi hata yaptım. internet veriyo ama kullanamıyosunuz ki çekmiyo. biraz daha para verir turkcell kullanırım kafasındayım her zaman
|
Türk telekom 4g ile kullanıyorum (band20li telefon). Şehir ve ilçe merkezlerinde. Otobanların yüzde 80lik kısmında 4gden aşağı düşmüyor. Çekmediği yavaşladığı çok çok Nadir. Hız konusunda genel arızalar dışında hiç donma takılma görmedim. Vodafone 5 yıl kullandım girdiğim hemen her binada çekmiyor. Interneti bırak telefon zor çekiyor. Türk telekom iyidir.
|
Bende bu tarifeyi kullananlardanım. 15 gb var ama internet hızı beş para etmez. 4-5 snde bir donuyor internet 4g ve 3g tüm şebekeleri denedim. Turkcell hat ile denedim bulunduğum lokasyonda 32 mbps/s ye kadar hız alabiliyorum. Ama turk telekom 8 mbps ye sınırlandırma yapmış gibi bir durum var. Eskiden böyle değildi 24 mbps in üzerinde bir hız vardı hat faturasızken. Tarife değişikliği sonrası bu hale geldi. Çünkü ne zaman hız 8 in üstüne biraz çıksın anında donuyor 100 kb/s hızdan yeniden yükselmeye başlıyor her 4-5 saniyede olan bu durumu nereye şikayet etmek lazım. Müşteri hizmetleri yardımcı olmadı.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 13 Temmuz 2019; 22:7:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 16 Haziran 2019; 15:22:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|