Ben bu makaraları sokakta gördükten 1 ay sonra fibere kavuştuk çok şükür😃 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2666. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Peki sokakta kazı var mıydı yoksa kazıyla beraber fiber kablolar mı koyuldu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kazı yapmadılar mevcut menholleri kullandılar bazı yerlerde de havai fiber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Discord açılmış ttnet de tık yok.
-
Hımm ben tt sandım o zaman anca 100 mbps hız alırsın. bende henüz modem kirası yok taahhüt bitince bakalım ne olacak
-
Evinizin önüne kadar kazı yapıldıysa ya da kablo geldiyse geliyor hayırlı olsun. Çalışanlardan da teyit etmenizi tavsiye ederim.
Ben de bunu yaşayıp daha sonra baz istasyonu çalışmasıyla hüsrana uğramıştım çünkü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ADSL veya vdsl den aynı taahhütle fibere geçerken mevcut taahhüt bitene kadar modem kirası yok sonrasında taahhüt yenilerken alırlar sanırım çakallar
bence de ev kullanıcısı için 100 yeterli abartılı kalabalık yoksa
-
Harbiden açıldıysa tt neyin kafasını yaşıyor baktım açmıyor
neyse ki opera sağ olsun ondan giriliyor
-
Ben 2021 ortalarında TTNet abonesi olarak VDSL'den FTTH'a dönüşüm yaptım. O tarihten bu yana da 2 kez taahhüt yeniledim. Halen de aylık "modem kirası" ödemiyorum.
-
O zaman bana ödül vermeleri gerek 2007 yılından beri tt dayım
-
Kendi Router mı kullanmak istiyorum. Verdikleri dandik, güçsüz ve kısıtlı Router kullanmak istemem.
-
Daha yetkin olabilecek kendi Wi-Fi Router'ınızı kullanabiliyorsunuz ama T.Telekom'ca verilen o "dandik" router'ı saklamak ve her ay da kirasını seve seve ödemek durumundasınız.
-
Aynen öyle hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X