Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.313
Cevap
265
Favori
4.117.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 26622663266426652666
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben bu makaraları sokakta gördükten 1 ay sonra fibere kavuştuk çok şükür😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Peki sokakta kazı var mıydı yoksa kazıyla beraber fiber kablolar mı koyuldu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakan2423 H kullanıcısına yanıt

Kazı yapmadılar mevcut menholleri kullandılar bazı yerlerde de havai fiber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discord açılmış ttnet de tık yok.

• SunSets kullanıcısına yanıt

Hımm ben tt sandım o zaman anca 100 mbps hız alırsın. bende henüz modem kirası yok taahhüt bitince bakalım ne olacakTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• hakan2423 H kullanıcısına yanıt
    Evinizin önüne kadar kazı yapıldıysa ya da kablo geldiyse geliyor hayırlı olsun. Çalışanlardan da teyit etmenizi tavsiye ederim.
    Ben de bunu yaşayıp daha sonra baz istasyonu çalışmasıyla hüsrana uğramıştım çünkü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • morrowindmemes M kullanıcısına yanıt

ADSL veya vdsl den aynı taahhütle fibere geçerken mevcut taahhüt bitene kadar modem kirası yok sonrasında taahhüt yenilerken alırlar sanırım çakallarTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  bence de ev kullanıcısı için 100 yeterli abartılı kalabalık yoksaTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Harbiden açıldıysa tt neyin kafasını yaşıyor baktım açmıyorTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] neyse ki opera sağ olsun ondan giriliyorTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Ben 2021 ortalarında TTNet abonesi olarak VDSL'den FTTH'a dönüşüm yaptım. O tarihten bu yana da 2 kez taahhüt yeniledim. Halen de aylık "modem kirası" ödemiyorum.

• mafaky kullanıcısına yanıt

O zaman bana ödül vermeleri gerek 2007 yılından beri tt dayımTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

Kendi Router mı kullanmak istiyorum. Verdikleri dandik, güçsüz ve kısıtlı Router kullanmak istemem.

• SunSets kullanıcısına yanıt

Daha yetkin olabilecek kendi Wi-Fi Router'ınızı kullanabiliyorsunuz ama T.Telekom'ca verilen o "dandik" router'ı saklamak ve her ay da kirasını seve seve ödemek durumundasınız.

Aynen öyle hocam.

• 
Sayfa: önceki 26622663266426652666
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.