Bildirim
TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (34. sayfa)
Karaca Biogranit Pars 7 Parça Tencere Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZXY3GWT
5 ay önce paylaşıldı
Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge 33KPa, 10'u 1 Arada çok aksesuarlı süpürge, 40 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi, kontrol ekranlı ekran,Yatak fırçası ile, esnek uzatma hortumu, büyük Toz Haznesi : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHFMLNCY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Binanızın altındaki kabin yoksa saha dolabına aşırı yakınsınız maksimum değerleri alıyorsunuzT7 kabini olarak düşünüyorum hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Upload konusunda testler yapılıyor o sebeple herşyi bekleyip test süresince upload hızında.
Aslinda ben TT'nin veridği modemleri köprü yapıp kullanıyorum bu neden olmamış gerçi hiç TP-Link'i kullanmadım son verdikleri olanı.
Apartmanda kabin var galiba ama söyle bir durum var daireme kadar cat6 kablo geliyor ama ben telefon kablosu ile internete giriyorum Baska internet sağlayıcılardan fiber internet alabilir miyim? Ayrıca upload hızları yükselecek mi bilginiz var mı?
Teşekkürler şimdiden
-
ben hizmet bağlantısı ile ilgili şikayetime verilen cevap şöyle: Değerli Müşterimiz,
Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetinizle ilgili gerekli incelemeler titizlikle yapılarak, tamamlanmıştır.
İncelememiz hakkında bilgi vermek amacıyla, mail olarak bilgilendirme yapılmıştır.
Talebiniz ile ilgili , teknik ekipten alınan bilgi; “İlgili adreste bakır şebeke çalışmaktadır.” Olup,
Fibernet altyapı hizmet verilebilir duruma geldiğinde hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom’a gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla, -
Vodafone FiberMax ile alınan en iyi Frankfurt Ping değeri Konu ile alakası yok ama yinede şımarmak istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_izmir -- 19 Aralık 2016; 22:4:5 > -
kıskananlar çatlasın yapıyorsun herhalde bu hızları torunum görür herhalde, çok umutsuzum. -
vdsl ile 43 alan vardı forumda kimdi hatırlamıyorum :D -
quote:
Orijinalden alıntı: SkeironnWH
vdsl ile 43 alan vardı forumda kimdi hatırlamıyorum :D
Evet 43-44 değerlerini Vdsl ile alan vardı(Türk Telekom alt yapısı ile) şu anki durumları nedir bilmiyorum....Asıl problem Türkiye içi Ping değerimin berbat olması ama Yurt dışı çıkışlarımın iyi olması..Sene Sonunda Extra Santral yapılacak izmir'e denilmişti oysa halen 32 ms değer alıyorum
Hoxam santral e yakın bir yer taşındım dsl sinyal yok bide turk telekom müdürlükten işlem yaptırdım hocam hat zayıflaması bile sıfır
============================================================================
xDSL Training Status: Idle
Mode: G.DMT
Traffic Type: Inactive
Link Uptime: N/A
xDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.000 Mbps 0.000 Mbps
Actual Net Data Rate: 0.000 Mbps 0.000 Mbps
Trellis Coding: N/A N/A
SNR Margin: 0.0 dB 0.0 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 0.0 dBm 0.0 dBm
Receive Power: 0.0 dBm 0.0 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 0.0 dB 0.0 dB
Attainable Net Data Rate: 0.000 Mbps 0.000 Mbps
xDSL Counters
Downstream Upstream
Since Link time = 0 sec
FEC: 0 0
CRC: 0 0
ES: 0 0
SES: 0 0
UAS: 2996 0
LOS: 0 0
LOF: 0 0
LOM: 0 0
Latest 15 minutes time = 4 min 56 sec
FEC: 0 0
CRC: 0 0
ES: 0 0
SES: 0 0
UAS: 296 296
LOS: 0 0
LOF: 0 0
LOM: 0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
DSL sinayli yok ki.
Hocam kurumlu yaptılar ?
Hat modeme bağlı değil mi ya da farklı bir yerde bağlantı mı eksik ?
Hocam turk telekom mdürlüğüden nakil yaptım tekrar gitdim sinyal yok oda kablo çektiler
Hat inactive olduğundan kapalıdır.
Evinizi santralin içinemi taşıdınız
-
-
hocam yardım edin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X