Şimdi Ara

Türk Telekom Hattımı Kapattı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
18.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tayyip telekomu almışsa demekki , davranış biçimi aynı, ya uyacan ya gidecen,
  • komple kapattır gitsin prime diye niye kendini kazıklatıyorsun?
  • Eğer numara komple iptal olduysa, herhangi bir Telekom bayisine giderek yeniden aynı numarayı çıkarttırabilirsin. Bu işler abartıldığı kadar zor değil. Acemi bir ÇM çalışanına denk gelmiş olabilirsin. Ya da insanlık hali yanlış işlem yapılmış olabilir. Unutmayın karşınızda ki nihayetinde robot değil insan. Yani hata olabilir. Bunu kuruma mal etmemek lazım.
  • Hattınızı başka öperatöre taşıyın hat tamamen kapansa bile 7 gün içinde geri alabiliyorsunuz bir ana bayiye gidin anlatın onlar size yardımcı olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaranın değişmesi kadar leş bir şey yok

Tüm listeye beş kere mesaj atsan kaybetmeyen çıkar yine . Ondan sonra okula , teslim ettiğin işler için şirketlere bırakıyorsun numara tam rezillik . Üstüne bir de hesapların da telefon ile doğrulama varsa uğraş dur . Sonra bankalar var tek tek. Kolay gelsin hocam .

• Keşke hattı faturasıza geçirmek yerine. Numarayı başka hatta taşıtsaydınız. Ben 2 senede bir bu şekilde yapıyorum. Üstelik taşıyınca fiyatta gayet uygun oluyor. Şu anda 6 gb net 1000dk 34 lira ödüyorum. Bilmiyenlere duyrulur.

• Hade yanlışlık la olduğunu kabul edelim. Önemi yok. Ayni numarayi kapandikdan sora 6 ay içerisinde yekrar siz satin alabiliyorsunuz. 6 aya kadar numarayi satışa cikaramiyorlar. Gidin tekrar alin

• Paul Doany'e ulaşın twitter linkedin gibi platformlardan bence. işlerinizin aksadığını v.b. konuları da gayet samimi bir dille yakınmadan anlatın. yardımcı oluyor ve gayet ilgili birisi. benim de buna benzer 1 yılımı alan evde internet sorunum vardı çözemeyip en sonunda ceo'ya ulaşıp ceo vasıtasıyla halletmiştim. eve ilden 1 ayrı ekip ilçeden 1 ayrı ekip yollanıp çözülmüştü sorun.
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    tork tolokomo kotolomok ocon

• veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Evet hocam işim gücüm yok TT yi kötülüyorum.

• Annemin hattını TürkTelekom'a taşıdıktan sonra kapandı. Meğer evrakları BTK'ya ulaştırmamışlar. Sonra telefona mesaj gelmiş ama annem mesaj okumayı bilmez. Bir gün aradım aynı sizin dediğiniz gibi böyle bir numara kullanılmamaktadır mesajı. BTK'ya kadar şikayet ettim ama hala pişkin pişkin kopyala yapıştır mesaj yazmışlar. Müşteri hizmetlerine ve yetkililerine iyi verip veriştirmiştim kaydedilen görüşmelerde

Prime bile olsa TürkTelekom pişmanlıktan başka birşey değil. Diğerleri de iyi değil ama full çeken telefona bile ulaşamıyoruz bazen 3-4 defa aradığımız oluyor.
  • benzer durumdayım. geçenyıl faturasıza allem-kullem ettiler geçirmeyip
    1yıl daha kitlediler. int gb iyi diye düşünüp kaldım kalmamalıydım
    zayıf bağlantıdan çoğunu kullanamıyorum. bu ay kesin operatör değişiyorum.
    note5 imi bunların zayıf bağlantısından sattım. yine bir note alabilirim
    bu hatla sğlıklı konuşma bile olmuyor benim konumumda.
  • kddrh K kullanıcısına yanıt
    banka hesap vs. numaraları için telden arayıp değiştirebilirsin.. yani aynı numaraya avrad gibi yapışıp galanı da ilk defa görüyom
  • Başka bir operatöre geçin. Türk Telekom iğrenç ben de hiç memnun değildim, değiştirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafonea taşı sonra istersen tekrar tt ye taşı

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle tt kullananların çoğu memnun değil

• mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    söylediğinizi yaptım da bence o hesaba da vermişler mh çalışanı takılıyordur kafasına göre
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Abi güldürme beni, Bahçelievler Tüketici Hakem Heyetine başvurdum, herifin bunu karşı tarafa iletmesi 2 haftayı buldu, karşı tarafın savunma yapıp cevap vermesi 1 hafta, bana bunun dönüşü 2 hafta sonra oldu, daha 2.aydayız hala net birşey yok... Bunların hepsi aynı bok hepsi klasik beceriksiz aptal saptal insanlar..
  • Cimer btk bulduğun her yere şikayet et başka çare yok.ben bu şekilde çözdüm sorunumu ttnet ile

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.