Şimdi Ara

Türk Telekom ikna hattının kazığı! ben yedim siz yemeyin sakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşim adına kayıtlı olan eski internet hattımızı kapattırıp benim adıma yeni hat başvurusu yaptık. Aynı gün Telekom ikna biriminden bir bayan aradı ve eski hattımızı devam ettirmemiz karşılığında yeni hattımızı ceza ödemeden iptal ettirip eski hattımızı kullanamaya başlayabileceğimizi söyledi kendisinin sisteme not eklediğini Telekom müdürlüğüne gittiğimde bu notu göreceklerini ve ceza ödemeden iptal edileceğini söyledi. Ertesi gün Bağcılar Telekom müdürlüğüne gittim ve yeni hattı kapattırıp eski hatta dönmek istediğimi belirttim. İkna biriminden gelen telefondan da bahsettim kontrol ettiler ama öyle bir not olmadığını ve eski hattımın da tekrar devreye alındığını söylediler! Ayrıca yeni hattı iptal işlemi yaparsak 271 TL cayma bedeli olacağını söylediler! Şimdi iki hatta fatura işliyor bende keriz gibi çifte fatura ödeyeceğim! Bu resmen dolandırıcılık! ben bu kazığı yedim aman dikkat edin size ne sunarlarsa sunsunlar hiç bir şeye evet demeyin her türlü kazık size giriyor. itiraz ettiğimde ise cezayı ödemeden 1 gün önce yapılmış sözleşmeyi iptal etmeyeceklerini söylüyorlar.

• ses kaydılar vardır turk telekom da dinlemesini isteyin
  • dünden beri arıyorlar ses kaydını bulamadılar daha :)
  • BuDunyadaTek kullanıcısına yanıt
    işlerine gelmeyince bulamazlar tabi
  • hocam ses kayıtlarından sizin haklı olduğunuz ortaya çıkacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.