Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM İNTERNET HIZIMI DÜŞÜRDÜ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Umarım hocam sorunu çözerler çözmezse napıcağımı bilmiyorum açıkcası. Şikayet var’da şikayet oluşturdum bir sürü şikayet var bu yıl telekom’da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ruzbey35 kullanıcısına yanıt
    Sizin iş 1 dk sürmez fakat burası turkey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1 yıldır aboneliğini fes etmeyi düşünemedinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenNumara -- 2 Mayıs 2020; 3:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam deneyimle sabittir benden size tavsiye mümkünse bulunduğunuz bölgenin santralinden kendinize bir kanal bulun iyi biri varsa rica edin işinizi çözecektir herşey santralde bitiyor bizzat yaşadım 1 kg tatlıda götürdüm verdim eyvallah eline sağlık dedim çıktım geldim

• BilinmeyenNumara B kullanıcısına yanıt
    Güzel kardesim benim ben 1 yıldır 24 kotalı kulanıyordum yetmediği 24’ü kotasız yapalım dediğimde sistemimiz 24’ü size onaylamıyor dlan filan muhabetler söyledindi ondan mevburi ozman 16 kotasız yapın dedim ve sonra neden daha önce 4 yıl 24’ kotasız kulanıyordumda şimdi sistem görmüyor diye hakkımı arıyorum

• berkaysahinonline B kullanıcısına yanıt
    Hocam santral derken kusura bakma. Pek bilgim yok açma imkanın varmı konuyu bulunduğum bölgedeki santraller

He şimdi anladım çok pardon sizin internet sıkıntınız yok GB sıkıntınız var öylemi eğer öyleyse ben çok yanlış anladım

Yok kardes sıkıntım vdsl’den adsl’e düşürdüler haliyle 24 mgbit kulanıyorken desteklememeye. Başladı alt yapım

Yani şöyle benim bildiğim VDSL internet kullanan adamın portu başka ADSL kullanan adamın portu başka diye biliyorum eğer öyleyse seni başka portamı aldılar bu 1 2.si şu sıralar herkes evde diye çok fazla yoğunluk var özellikle hızlı internet kullananların hızını aşağı çekmiş geçici veya kalıcı paket değişikliğine gitmiş olabilirler mi bilmiyorum 3.cusu de modeme gelen VDSL sinyali kesip ADSL sinyal göndermeye başlamışlardır neden bilmem ama olasiklardan kendimce bahsetmek istedim ha bide bir diğer husus ta 5 sene kullandım diyorsunuz artık desteklemiyor diye bişey yok yani bu düşürmedir.yani ben 2008 den beri TT kullanıyorum 3 ev değişti şuan oturduğum evde 6 senedir kullanıyorum geçenlerde Türknete geçtim memnun kalmadım tekrar TT ye geçebilmek için santrale gittim destek aldım yoksa port kaybedicektim sağolsun yardımcı oldular hallettiler kurulum yaptım kaç geliyor dedi 4 dedim 12 ye çekti sıkıntı olursa söylersin dedi yani hızı falan santral ayarliyor onlar işi biliyorlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum ama tabi herkese aynı sonucu verecektir diye de bişey Yok ben şans eseri buldum

Bu santral dediğüniz müdürlük dimi bölgemiz’deki

Yok bölgenizdeki evlere interneti dağıtan TT binası

Oraya pazartesi gidicem sanırım kapalı bölge müdürlüğü dediğiniz bina knk be baktım

Anladım gerçi doğru her santral bir olmuyor benimki biraz eski mahalle santrali

Knk senin dediğün santral hani abonelik yapıcağımız zaman bile gidip ordan işlem sağlanıyor yoksa farklı bi santral varmı knk :)

Yok abi şöyle senin abonelik başvurusu yaptığın yer ya bölge müdürlüğüdür yada bayii dir falan santral böyle büyük elektrik direği gibi olan direğin üstünde beyaz dikdörtgen kutular olan böyle beyaz darbuka gibi radiolink leri olan baya zerzavat olur böyle üstünde karışıktır 3 veya 4 katlı locmanı olan arıza kaydı açtığında saha ekiplerinin geldiği yer mesela nerde oturuyorsun atıyorum bilmem ne mahallesi yaz bilmem ne mahallesi santrali Google ye çıkar biraz araştır çevreni

Okey cok teşekkür ederim dostum hemen bakıceğim.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu sana bol şans kolay gelsin

Rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.