< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turk telekom magnet hk. (2. sayfa)
-
-
-
Çok teşekkürler hocam. Tabi şimdide bizim buralardaki çekim gücüne bakmam lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam son bir soru, bunlarda hız limiti var mı? Tv boxa internet paylastirsam hızda sıkıntı yaşar mıyım?
Bunlar da hız sınırı yok kota lı olan paketler de hız limiti yok santral ne kadar yüksek verirse
Eyvallah hocam sağol
Hocam merhaba hala kullanıyor musunuz magnet
Hortlatmış olacağım ama kullanan ve lokasyon sınırıyla ilgili bilgi verebilecek var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Magnet kullanıcısıyım. Sim farklı cihazda çalışıyor hiçbir sorun yok. Bugünşehir dışına çıktım ve mesaj geldi akabinde sim kendini kilitledi. Ucuz diye atlamayın derim.
-
Cihazı götüremediniz mi?
Mesaj da ne yazıyordu peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sim kartı başka cihazlara takarsanız sim kart direk kitleniyor . Yetkili bayiye açtırmanız gerekir
-
Merhabalar. Magneti kurarken ekipler direkt modemi acıp kartı taktıklarında internet geldi mi? nasıl kurdular? ekipler benim magneti kuramadılar olmuyor diye alıp gittiler bilmiyorlardı ilk defa kuruyorlarmış
-
merhaba bir sorum var size cevaplarsanız memnun olurujm. magnette aynı sorunu yaşıyorum... siz sim kartı başka cihaza takıp uzun süre kullandığınızda sorun çözüldü mü ? çünkü bana türk telekomun söylediği şey, sim kartınızı muhakkak magnette kullanın .. yani cihaz değiştirmek yasak...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X