Şimdi Ara

Türk Telekom Memnuniyeti Yüksek Olan DH Üyeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makara yapıyorum hocam ya kalsın denemeyelim hiç bence kaybeden ben olurum,siz gerçi 100+ hız alıyorsunuz,biz alıştık düşük hızlar görmeye

• Kafa gitti Turkcell'e pardon.

• Suan biri turkcell,biri vodafone.Turkcell için baz talep olusturdum bakalım buralara bir baz dikeceklerini umut ediyorum.Cok fazla kalabalık hane var site dolu...

• Bulunduğum lokasyonda daha 1 yil önce 3g şebekesini açti , vodafon 3 yildir 4g hizmeti verirken turkcell bu yil 4g yayina başladi. Özel musteri hizmetlerine belki 10 defa bildiride bulundum yatirim bölgesi ilerleyen zamanlarda olabilir gibi geçiştirici cevaplar aldim. Ayni şekilde vodafona mail attim ek band açin diye akşamlari yetmiyor dedim hemen işleme alinip 2 haftaya 2100 mhz i aktif ettiler. 1 ay kaldi telekomda taahutum 5 yillik musterini kaybetmeye. 3g şebekesi telekomun yetmiyor gunduz gece farketmez felc , çokmu zor 4g ye çevirmek. Normalde beni etkilemiyordu şehirde olduğum için pandemide köy yerine daha sık geldiğim için etkilemeye başladi. Az kaldi.

• Bizim binanın arka tarafları tarla gibi bişey oraya dikerler tahmince😁

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Ha, şuan hız nasıl hocam sizin ? Pm geçelim konu meşgul olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 20 Ağustos 2020; 21:49:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 yıldır kullanıyorum, kullandığım lokasyonda hiç sorun yaşamadım, memnunum. (Deprem nedeniyle Türkiye çapında olan büyük kesinti dışında)
  • Kendimi bildim bileli İzmir Tire'de bina içlerinde en iyi çeken operatör Türk Telekom'dur. Turkcell ve Vodafone ses kalitesi, internet hızı bina içlerinde vasat (1-3MB geçmiyor). TT olmasaydı, Vodafone kullanırdım. Kampanya ve fırsatlarından dolayı. Türk Telekom Memnuniyeti Yüksek Olan DH Üyeleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam da köye gelmiştim süper oldu mis gibi youtube keyfi

Türk Telekom Memnuniyeti Yüksek Olan DH Üyeleri

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Konuya katkı sunmak isterim naçizane.

1 yıldır Telekom kullanıyorum. Bunun öncesinde uzun yıllar Vodafone kullandım. Benim için Telekom'a geçmek inanılmaz bir deneyim oldu. Neden derseniz, hız testlerinde 90, 80 megabit hızlar görüyorum ve bunları hız testi konularına eklemiştim. Vodafone da bu tarz hızlar görmemiştim.

Volte,wifi arama gibi özelliklerde sorun yaşamıyorum. Problemsiz kullanıyorum.

Çekim konusuna gelirsek, maalesef 1 sene içerisinde birkaç kez çekmediği yerlere denk geldim. Ancak bu benim için sorun olmadı çünkü oralarda sürekli ikametim yok.

Benim için gayet iyi bir operatör Telekom. Fiyat aşımı vb. problemlerim olmadı.

Taahhütüm bitmek üzere, bakalım bana ne önerecekler. Ona göre ya devam diyeceğim ya da başka bir operatörde paket araştırması yapacağım. Umarım güzel bir paket önerisi sunarlar, böylelikle devam edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Merhaba.

Konuya katkı sunmak isterim naçizane.

1 yıldır Telekom kullanıyorum. Bunun öncesinde uzun yıllar Vodafone kullandım. Benim için Telekom'a geçmek inanılmaz bir deneyim oldu. Neden derseniz, hız testlerinde 90, 80 megabit hızlar görüyorum ve bunları hız testi konularına eklemiştim. Vodafone da bu tarz hızlar görmemiştim.

Volte,wifi arama gibi özelliklerde sorun yaşamıyorum. Problemsiz kullanıyorum.

Çekim konusuna gelirsek, maalesef 1 sene içerisinde birkaç kez çekmediği yerlere denk geldim. Ancak bu benim için sorun olmadı çünkü oralarda sürekli ikametim yok.

Benim için gayet iyi bir operatör Telekom. Fiyat aşımı vb. problemlerim olmadı.

Taahhütüm bitmek üzere, bakalım bana ne önerecekler. Ona göre ya devam diyeceğim ya da başka bir operatörde paket araştırması yapacağım. Umarım güzel bir paket önerisi sunarlar, böylelikle devam edebilirim.
    İlk verdikleri teklif olmasa bile tavrınıza göre yeniden uygun bir teklif alabilme olasılığınız çok yüksek hocam

• Turkcell'den geçtim. İstanbul merkez semtlerde işim ve ev.
    Çok memnunum sıkıntı yok.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Selam hocam. Teklif geldi, kabul ettim. Uygun 10gb tarifesine geçtim. 36tl ücreti var. Telekom ile bir yıl daha beraberiz, bakalım nasıl geçecek :) Umarım üstte bahsettiğim memnuniyetlerimin kaybolmadıgı bir yıl olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Eylül 2020; 13:17:0 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.