Şimdi Ara

Türk telekom modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi günler pazar günü fiber internete başvurmıştum bugün evrakları geldi imzaladım kargoya verdim acaba modem sözleşmeden sonra kargoyla mı geliyor yoksa ekipler bağlantıyı yaparken mi getiriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yok mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssggnn.97

Bilgisi olan yok mu acaba?
    Turk Telekom Ekipleri gelip kurulum yaparken modemi de imza karşılığında teslim ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

Turk Telekom Ekipleri gelip kurulum yaparken modemi de imza karşılığında teslim ediyorlar.

Alıntıları Göster
    Peki çok teşekkür ederim...

• Kurlumuma gelenlerden iste ben söylemesem hiç söylemiyicekler gibiydi ayrıca bişeye imza atmam gerekiyomu dedim yok abi gerek yok dediler direk modemi verip gittiler , eve kadar kurulum kablo çekiyoruz vs.. yazıyor sitelerinde iç tesisatın işlerine gelmezse kutudaki kabloyu sadece belirleyip , çekmeden iç tesisatı değiştir diyip gidiyolar ben kutudan modeme direk cat6 çektim bilmeyen ne yapacak.? elektrikçiye para bayılıcak napacak , sözde eve kadar ücretsiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 22 Kasım 2018; 14:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D9EB68E1

Kurlumuma gelenlerden iste ben söylemesem hiç söylemiyicekler gibiydi ayrıca bişeye imza atmam gerekiyomu dedim yok abi gerek yok dediler direk modemi verip gittiler , eve kadar kurulum kablo çekiyoruz vs.. yazıyor sitelerinde iç tesisatın işlerine gelmezse kutudaki kabloyu sadece belirleyip , çekmeden iç tesisatı değiştir diyip gidiyolar ben kutudan modeme direk cat6 çektim bilmeyen ne yapacak.? elektrikçiye para bayılıcak napacak , sözde eve kadar ücretsiz....
    Inşallah öyle olmaz bakalım dediklerinize dikkat edeceğim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.