Bildirim
Türk telekom modem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilgisi olan yok mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk Telekom Ekipleri gelip kurulum yaparken modemi de imza karşılığında teslim ediyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: ssggnn.97
Bilgisi olan yok mu acaba? -
Peki çok teşekkür ederim...quote:
Orijinalden alıntı: habib_723
Turk Telekom Ekipleri gelip kurulum yaparken modemi de imza karşılığında teslim ediyorlar.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurlumuma gelenlerden iste ben söylemesem hiç söylemiyicekler gibiydi ayrıca bişeye imza atmam gerekiyomu dedim yok abi gerek yok dediler direk modemi verip gittiler , eve kadar kurulum kablo çekiyoruz vs.. yazıyor sitelerinde iç tesisatın işlerine gelmezse kutudaki kabloyu sadece belirleyip , çekmeden iç tesisatı değiştir diyip gidiyolar ben kutudan modeme direk cat6 çektim bilmeyen ne yapacak.? elektrikçiye para bayılıcak napacak , sözde eve kadar ücretsiz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 22 Kasım 2018; 14:20:40 > -
Inşallah öyle olmaz bakalım dediklerinize dikkat edeceğim...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D9EB68E1
Kurlumuma gelenlerden iste ben söylemesem hiç söylemiyicekler gibiydi ayrıca bişeye imza atmam gerekiyomu dedim yok abi gerek yok dediler direk modemi verip gittiler , eve kadar kurulum kablo çekiyoruz vs.. yazıyor sitelerinde iç tesisatın işlerine gelmezse kutudaki kabloyu sadece belirleyip , çekmeden iç tesisatı değiştir diyip gidiyolar ben kutudan modeme direk cat6 çektim bilmeyen ne yapacak.? elektrikçiye para bayılıcak napacak , sözde eve kadar ücretsiz....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X