adı ne diye geciyor hocam detaylarıyla yazarsan bi sorayım mhye |
Türk Telekom MSB anlaşması (2. sayfa)

-
-
mevcutta TTmobilde olanlar devam edebiliyormu yoksa yeni hat veya dışarıdan gelenler mi faydalanıyor
-
icerlenmiş gibisin eruhlu
@crashris
-
Geçen hafta genel müdürlüğe giderek geçiş yaptım ama geçiş tamamlanınca bi baktım çalışan bayan beni msb baz tarifesi yerine aile hoşgeldin diye bir tarifeye geçirmiş müşteri hizmetlerini aradım araya bayram tatili girince gidemedim ama yarın gidip konuşacağım yapan kişiyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mevcut hattınız ne
Türkcell
varsa kod verebilecek bende alırım
-
niye içerleyeyim ülkenin sizin gibi düşük puanlılar tarafından yenmesine ve asla münhasır medeniyetler seviyesine çıkamayacağına acıyorum. hepsi bu. hadi sen kod dilen ;)
-
aynı konudayız ama dilenen benim değil mi
bana burdan yazarsın anca reelde zaten gık cıkaramassında git bi bakana bi vekile bi şube müdürüne söylesene kuruma gelip böyle yiyorsa
kısaca muteliyorum sanada ağlayarak günlüğüne yazmak üzere hayatında başarılar diliyorum
-
kod konusunda yardımı olabilecek var mı
-
Kod konusunda yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Bir kişi 3 kişiye referans olabiliyor. Malum onlarda ailesi için değerlendirir diye düşünüyorum.
30gb 273tl iiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam MSB personeliyim ama hat babamın üzerine sorun olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu maddeyi okurken fark ettim , bunu nasıl aştınız msb tanıdık var ama tt bile kullanmıyor olmayacak sanki ben dümdüz ref kodu yeter sanıyordum.
-
Hat kendi adınıza olmalı.
Msb personeli bir arkadaşınız referans olsun size.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X