Rica ederim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
|
Gecince yaz hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sınırsız Sosyal Medyalı olanı diyorsan hocam ilk 12 ay 74 TL, ikinci 12 ay 82 TL, taahhüt vermezsen 94 TL hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 7 Şubat 2021; 21:29:36 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bayiye gidin dedi müşteri hizmetleri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O zaman başka çare kalmıyor hocam ne yazık ki, Turkcell de olduğu gibi taktik olsaydı anlatırdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Youtube vanced modlanmis orijinal YouTube uygulaması. Reklam için gerekli adresler temizlenmiş geri kalanı orijinal YouTube ve YouTube sisteminden veri alıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Şubat 2021; 22:19:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende kullanıyorum. Biraz inceledim sistemi nasıl diye normal orijinal YouTube uygulaması alınmış kodlarından reklam adreslerini çıkarmışlar Ekran kapalı arka plan çalışmayı açmışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Onu açmamışlar yani paralı üyelik modlayip full yapmamışlar. Onu yapsalar Google sağ bırakmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |