Şimdi Ara

Türk Telekom Port Yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 gün önce Türk Telekom ilçe genel müdürlüğünden internet başvurusu yaptım 1haftaya bağlanır dedi. 2 gün bekledim gelen giden arayan soran yok, bi çağrı merkezini arayım dedim, başvuru görünmüyor dedi tekrar yap o zaman başvuru dedim Yaptık 10 gün geçti saha abone sayısı dolmuş, altyapı yok, kart değişecek gibi türlü türlü bahaneler uyduruyorlar. Yapın o zaman deidm. Çağrı merkezini arama ilçe genel müdürlüğe gitme gibi hiçbirinden sonuç alamadım. Dünde iptal ettirdim altyapı yapılmasını.

Ama şöyle bir durum var. 2016 ve 2018 yılları arasında yaşadığım bu binada internet kullandım. Ve direkteki ankastreden gelen hat yani daha önceki portum evde duruyor. Şimdi tekrar internet almak istiyorum. Ve şimdi bana altyapı yapılması gerektiği söylenerek 6 ile 24 ay arası çalışmanın süreceği söyleniyor. Ev yeni bina mı diye sordu başvuru yaparken, müstakil dedim, sonra iş bektme durumuna döndü.

Aşağıda eklediğim resimde soldaki tek kablolu hat benim ortadaki çift kablolu hat komşunun sağdakide muhtemelen enerjinin hattıdır.
    Bu Türk Telekom'un sıkıntısı ne, karın ağrısı ne, bu lanet olası Türk Telekom ne istiyorda benim internetimi bağlamıyor.

Türk Telekom Port Yok!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wang Koh-San -- 23 Ocak 2020; 2:28:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Bozuk Port Atadı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.