Boş tarife nedir ? Tarife ile işiniz yok onlar ayarlar bayiye gidip hattımı faturasıza taşınmasını istiyorum deyin . 3 -6 aylık paketlerden birini alıp kullanacağım dersiniz yada açılınca ben palet aşacağım dersiniz |
Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (2. sayfa)
-
-
Vodafone taahhüt olmasa hemen geçerdim zaten 340 TL ödüyorum.
70 GB olan tarife güzelmiş şans işte taahhüt bitince bulunmaz bu fiyata böyle tarife. -
Tarifeler bugün açıldı sizin tarife adınız başka
taşıma ile mi geçmiştiniz ?
-
70 gb lık tarifede verilen internet ve sınırsız sosyal medya hakkını paylaşım ile kullanabilirmiyiz? yoksa sadece telefon ile mi?
kısacası hotspot engeli varmı bu tarifelerde?
-
Sadece cihaz dan kullanılıyor olması lazım, yani hotspot açsanız dahi 70 GB kotanız dan gidecek büyük ihtimalle hocam. -
r10 da bir arkadaş tanımlıyor..tanımlama için 300 tl gibi tek seferlik alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 20 Şubat 2024; 20:52:12 > -
Hocam yeni hat ile bugün geçtim. Tarife aynısı ugur tarifesi önceden de vardı şimdi yıldızlı günler ile ekstra indirimli getirmişler. bende taahhutte yıldızlı gunlerede taahhüt vermiş gözüküyor umarım sıkıntı olmaz. Güncel fatura kısmı hala kesim tarihi falanda yok sürekli rakamlar değişiyor orda
-
Taahhütler böyle hocam
-
-
telefon ekranından da netflix tod izlenmezki yav... en azında android tv cihazından kullanabilseydik.
-
Kullanım yaptıkça değişiyordur .
yarına tam tutar belli olur fatura kesim tarihe göre de değişiklik gösterir .
kesim tarihiniz nedir ?
-
hocam şehre göre değişiyor iphone kullanıyorsanız daha yüksek almanız lazım ama demekki yeterli istasyon yok
-
Evde ki herkesi Vodafone’lu yapmıştım, mahallede ki çoğu insanın ev interneti ve hattı da Vodafone, bu yüzden şebekenin biraz kötülendiğini düşünüyorum, önce den böyle değildi.
Misal Call Of Duty Mobile diye bir Online oyun oynuyorum, çok ping ve kasma var dediğiniz gibi İPhone cihaz olmasına rağmen, önce den de oynuyordum yağ gibi akıyordu sıfır donma idi.
Sanırım taşıma yapacağım, cayma bedeli çok o biraz canımı sıkacak ama bakalım.
Yarın ola hayrola :) -
benim iphone 13 200 mbps görüyor vodafone da...poco cihazım 60 mbps alıyor aynı yerden çok değişik 40gb 310 tl ödüyorum faturasız...bir süre daha gideceğim...turkcell den atak gelmesini bekliyorum mutlaka gelecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 20 Şubat 2024; 21:8:39 > -
Hocam normalde uygulamada gözükmüyor ama şuan mesaj geldi her ayın 27'sidir diye
-
Turkcell’in kampanyasına da bakacağım gelirse, o muhtemelen 50 GB + 50 GB Sosyal Medya tarzında yapar, sınırsız sosyal medya Turkcell de hayal gibi, biraz da fiyatı uygun tutar öyle bir kampanya yapabilirler, en fazla yapacakları o olur diye düşünüyorum. -
geçen ay yaptı fakat fiyatı tatmin etmedi
-
Muhtemelen yine bu tarz olacaktır bence -
Bitiş tarihi ele veriyor dediğiniz gibi yazmıyor
Güle güle kullanın
Telefonunuzun pilini %20 üzerinde şarj etmeye çalışın
-
Türk Telekom indirim mesajını attı sorun yok gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X