ping ve jitter değerlerini de paylaşırmınız, bir dönem yurt dışında paket bitince 1 mbps sınırsız olan tarife kullanmıştım, şerefesizler ping ve jitterı öyle bir bloke ediyorduki, normal kullanımlarda gayet yeterli bir hız olmasına karşın hiç bir iş yapamıyordunuz, üstte dediğim gibi eğer ping ve jitter yönünden sorun yaratacak bir hinlik yapmıyorlarsa, 256 kbps müzik dinleme, surf, swarm, bankacılık, facebook, gibi videosuz her işi görür.
quote:
Orijinalden alıntı: maaart
ping ve jitter değerlerini de paylaşırmınız, bir dönem yurt dışında paket bitince 1 mbps sınırsız olan tarife kullanmıştım, şerefesizler ping ve jitterı öyle bir bloke ediyorduki, normal kullanımlarda gayet yeterli bir hız olmasına karşın hiç bir iş yapamıyordunuz, üstte dediğim gibi eğer ping ve jitter yönünden sorun yaratacak bir hinlik yapmıyorlarsa, 256 kbps müzik dinleme, surf, swarm, bankacılık, facebook, gibi videosuz her işi görür.
Ping ve jitter 50-60civari birkaç testte ping 47 jitter 400cikmış Ben 256ile çamur gibi olsa bile WhatsAppdan görüntülü konuştuğum oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sssss5S
kullanıcısına yanıt
eh ping fena değil gibi, ama 400 jitter yüksek çok, sesli görüntülü aramayı kasar, jitter 50 üstü ise bir kısıtlama var diye yorumluyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme