Şimdi Ara

Türk Telekom Prime Yardımlaşma Konusu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
59
Favori
66.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hafta sonu İstanbul da kullanmak üzere Havaş koduna ihtiyacım var. Elinde kod olan yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni alışveriş için bir adet telekom prime migros koduna ihtiyacım var. Fazla olan-kullanmayacak varsa özelden atabilir mi?

• Biletix kodu olan var mı? yerine farklı bir kod verebilirim (migros ve espresso hariç)

• Uygulamadan Migros 200 TL money puan kodunu istediğimde 3 ay önce verdiği kodu tekrarlıyor 3 aydır.Hatta 3 aydan fazla,belki 4 aydır.
    SMS göndererek kod istendiğinde yeni kod veriyor. SMS ile Migros kodu almanın masrafı telefon faturasına ne kadar yansıyor. 2.30 TL mi acaba. Biri bir konuda 6 TL yazmış,sanırım yanlış biliyor,yada ben mi yanlış biliyorum.

• Havaş ve Dry Center kodu isteyen forum müdavimlerine bu kodları ücretsiz veriyorum.
    Yalnız kendimce kriterim var.
    Kodu forumda en az 10 yıllık üye olanlara yada 10 yıldan az süre üyeyse forumdaki siyaset futbol harici bilgilendirici konularda,sıcak fırsatlarda aktif olan üyelere veriyorum.
    Tekrar belirtiyorum,kodlar için ücret istemiyorum,ben yada başkası buraya yazıp özelde ücret istiyorsa ekran kaydı alıp bölüm yöneticilerine şikayet ediniz.. Zira,bu konuyu ücretli kod paylaşmak için kullanmak yasak.
    Bu yüzden konu kapatıldı geçen yıllarda.

• Türk telekom prime biletix kodu var mı?

• Fazla telekom prime migros kodu olaN VAR MI?

• Bugün biten espressolab kodu var 4 tane ücretsiz verebilirim kullanmak isteyen varsa, geceye kadar açık yerler varmış, birinin işine yarar belki düye paylaştım, bugün dışarı çıkmaktan vazgeçtim

Bi de bir sorum olacaktı

Bugün(31 aralık) uygulamadan aldığım kod var, onlar da bugün mi bitiyor, bilen varsa bugün bitiyorsa onu da verebilirim, sanki devam ediyor gibi anladım, forumda başka satan birisi 5 ocak son demiş koda, 1 hafta geçerli oluyor herhalde demi

Edit: 6 tane kod verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 31 Aralık 2024; 22:23:53 >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Geçen aylarda aldığımda direk bitiyordu.

Belki daha almamıştır kodu ondan öyle yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar prime vdsl ev interneti abonesiyim. Bu sabah prime espresso kampanyası gorunmuyor. Bitirdiler mi kampanyayi.

• Archmeister kullanıcısına yanıt

Şifre sms ile alınıyor online'dan kaldırmışlar

• Merhaba arkadaşlar, 1000 e 200 migros kodları nasıl alacağız. Uygulamadan aynı kodu veriyor hep, mesaj atınca da işleminiz şu an gerçekleştirilmiyor deniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadillakkk kullanıcısına yanıt
    Sms ile oldu tesekkurler

• Yalnız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Sms nasıl atıyorsunuz, uygulamadan kalkmış dediğiniz gibi. Bir de SMS le deneyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    PRIME MIGROS TCKİMLİK NO YU 6262 ye gönderiyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalnız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Bitmiş galiba
    Bu koda ait kampanyamiz bulunmamaktadir. Ilginiz icin tesekkurler. B001

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.