Şimdi Ara

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
18
Favori
295.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 ocak'ta hattımı faturasıza taşıdım. Hâlâ gözükmüyor bende sil süpür. Sadece faturalılara mı vardı bu kampanya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük 5 GB ve 2 gece 5 GB çıktı benim hatlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

30 ocak'ta hattımı faturasıza taşıdım. Hâlâ gözükmüyor bende sil süpür. Sadece faturalılara mı vardı bu kampanya?
    Faturasız hattımda da 'Sil Süpür'ü kullanabiliyorum.

• Ben faturalıdan faturasıza geçtim. Bana sadece faturalılar içindir diye mesaj geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Ben faturalıdan faturasıza geçtim. Bana sadece faturalılar içindir diye mesaj geldi.
    Haziran 2018'de faturalıdan faturasıza geçtim, o zamandan beri 'Sil Süpür'ü kullanıyorum. Hatta bugün, günlük 5 GB verdi.

• Beyler Türkcell'den Türk Telekoma geçtim, Arama yapamıyorum DIIT DIIT DIIT DIIT diyor,
    Sil Süpür kampanyası görünmüyor.

Başka bir türk telekom gsm hattındnan 444 1 444 arıyorum temsilciye ulaşamıyorum ne oluyor lan böyle severim böyle işi Türkcell de hemen bağlanıyorduk :s
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hat yeni mi açıldı. İçinde 1 TL olur,bu 1 TL'nin 0.20 kuruşuyla arama yapıp konuşabilirsin. Biterse dıt dıt dıt..
    TT Müşterin hizmetleri: 4441500 yada 444 1 444
    Ben 444 1 500 ü ararım hep 10 saniye zamandan kazanç oluyor.
    Hattında dakika varsa bağlanabilmen lazım,dıt dıt yapmaması lazım.
    Bir de ilk taşıdığında başlarda sil süpür çıkmıyor,sanırım yükleme yaptıktan sonra aboneye sunuluyor.
    Benim hatta ben selfy tanımladım,3 gün sonra online işlemlerde göründü,3 gün sürekli selfyli ol diye teklif etmeye devam etti. 3 gûn sonra baktım online işlemler menüsü selfy olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Şubat 2019; 18:4:32 >
  • 15 yıllık Türkcell hattımı taşıdım.

Hattımda 0,20 kuruş varmış ama arama yapamadım tabi beni bilgilendirmediler son 4 saat bunun ile uğraştım sonunda babam tl yükle Telekom tl olmadan aramaz dedi

Şimdi görüştüm 1 ay bekleyecekmişim 1 ay sonra geçiş yapabilirmişim teklif gelecekmiş falan anlamadım tam olarak teklif mi ne vereceklermiş, Teklif vermezlerse 2 ay içinde giderim ne yapayım :)
    Sil Süpür çıkmadı oda 1 hafta sonra çıkacakmış
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Turkcell de boşta faturasız hattım var ama hiç denemedim tl yokken veya dakika yokken mhizmetleriyle konuşabiliyormusun Turkcell'de?

• Direk 1tl veriyorlar artık

• Türkcell de evet tl olmasa bile -5 tl y e kadar her yeri arayabiliyorsunuz ve 532 yi arayıp yardım alabiliyorsunuz.

işin garibi babamın 15-16 yıllık hattından 4441444 aradım temsilciye bağlanamadım
  • 5g cıktı 1 haftalık

• Geçtiğimiz p.tesi ttnete taşıdığım faturasız hat uygulama içinde sil süpür görünmedi. Twitter'dan destek ekibine yazdım. Önümüzdeki çarşamba günü uygulamada görürsünüz dediler. Bekliyoruz bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalık 10GB Gece

• bana da haftalık 10 GB gece

• banada bunu verdi napacam ben bunu
  • bana haftalardır sadece konusma veriyor. ya gunluk 100 yada gunluk sınırsız dk veriyor. internet artık cok az veriyorlar belli ki.
  • Arkadaşlar bu sil süpürü geçen haftaya kadar normal bir şekilde kullanıyordum bu hafta hattınız 4.5G uyumlu değil şeklinde uyarı alıyorum. Neden böyle uyarı veriyor, bilgisi olan var mı?

• Haftalık 10 GB gece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalık 10 GB gece

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.