Şimdi Ara

türk telekom tarafından mağdur ediliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp öğrencisiyim devamlı derslere giriyorum.1 hafta önce internet nakili icin başvurdum .Ekipleri fiber internet oldugu icin randevusuz calısıyormus.Bugün arandım telefonu açamadm.Hemen aynı numaraya geri döndüm.Telefona ulaşılmadı.müsteri hizmetlerini aradgmda bana nakil islemimin iptal edildigini söylediler.Allah aşkına böyle sistem mi olur.3 gün once bunu m hizmetlerine sordugumda acamazsanz dönus yapın problem olmaz demislerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bari beni arayp önceden ne zaman geleceklerini söylesinler mesaj atsınlar bu nasıl işleyiştir...

• Fiber ile ne alaka randevunun? Mutlaka randevu verilmesi gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana öyle dediler randevusuz geliyolarmıs arayıp şak diye.1 haftalık başvurum boşa gitti.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    fibere bakanlar farklı oluyor onlarda daha az sorun çıkıyor haliyle teknoloji yeni altyapı sıkıntı çıkartmıyor genelde aylak oluyolar o yüzden direk gidebiliyorlar bi bağlantı yapılması gerektiğinde bakır kabloylada diğer ekiplere veriyorlar uğraşıp duruyor adamlar acıyorum bazen adamlara allah sabır versin diyorum yani 2 farklı ekip türü var bir fiberciler diğeri normal bakırcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 15 Eylül 2017; 17:30:28 >
  • bi 6 gün daha telefon başında bekleticekler heralde.Keşke süperonline falan bağlatsaymişm zamaninda.Rezillik diz boyu...

• tekrar aramalarını bekliyorum inş bu hafta internete kavuşucam

• hala bekliyorum

• hala aramalarınî bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.