Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.504
Cevap
105
Favori
326.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Prime 35 gb tarifesine taşımak için başvuru yaptım bende. 25 gb internet , 5 gb sosyal medyada geçerli internet , 5 gb sil süpürden internet , 1500 dk 65 TL'den başvuru yaptım. Türkcellde 10 gb ,1000 dk yı 39 TL den kullanıyordum. 15 gb 2000 dk yı 109,90 TL'den teklif ettikleri için delirip telekoma geçtim , çekim kalitesiyle ilgili sıkıntı yaşatmaz umarım.

• Squixse kullanıcısına yanıt
    Nadir olarak internet hız dalgalanması dışında, pek sorun yaşamazsınız. Turkcell kadar olmasa da, T.Telekom da çekim konusunda baya ilerleme var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squixse

Dün Prime 35 gb tarifesine taşımak için başvuru yaptım bende. 25 gb internet , 5 gb sosyal medyada geçerli internet , 5 gb sil süpürden internet , 1500 dk 65 TL'den başvuru yaptım. Türkcellde 10 gb ,1000 dk yı 39 TL den kullanıyordum. 15 gb 2000 dk yı 109,90 TL'den teklif ettikleri için delirip telekoma geçtim , çekim kalitesiyle ilgili sıkıntı yaşatmaz umarım.

5 gb sil süpür tam olarak ne oluyor acaba? Saatlik mi veriyor haftalık mı, ucu açık kalmış. Araştırdım net bir şey bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

5 gb sil süpür tam olarak ne oluyor acaba? Saatlik mi veriyor haftalık mı, ucu açık kalmış. Araştırdım net bir şey bulamadım.

Alıntıları Göster
    Haftada 1 gün hediye oluyor, şansınıza net,sms,dk var
    TT Online uygulamasını indirin,
    şifrenizle girş yapınca sağ üst köşede hediye işaretine tıklayın,
    orda yine en üstte sil süpür yazan yere tıklayın tamam

• Vodafone da 10gb 500dk 40 TL kullanıyordum, tahahutum bitiyor bu ay , uygun 10 GB onerebileceginiz tarife var mı acaba TT'da?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Alıntıları Göster

Bayide ki müşteri temsilcisi de net bir şey bilmiyordu. Bunu sordum ay içerisinde parça parça ayda 5 gb çıkması garanti dedi ama kullanım süresiyle ilgili bir şey söyleyemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jagenhagar

Vodafone da 10gb 500dk 40 TL kullanıyordum, tahahutum bitiyor bu ay , uygun 10 GB onerebileceginiz tarife var mı acaba TT'da?
    Aşmayan paketler biraz mantıklı
    Bayide gördüğüm
    8 gb 38 lira
    10 gb 45 lira
    Siz de bi bakın derim, bayiden bayiye değişir belki

• november27 N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Squixse

Dün Prime 35 gb tarifesine taşımak için başvuru yaptım bende. 25 gb internet , 5 gb sosyal medyada geçerli internet , 5 gb sil süpürden internet , 1500 dk 65 TL'den başvuru yaptım. Türkcellde 10 gb ,1000 dk yı 39 TL den kullanıyordum. 15 gb 2000 dk yı 109,90 TL'den teklif ettikleri için delirip telekoma geçtim , çekim kalitesiyle ilgili sıkıntı yaşatmaz umarım.

Hocam bende dün başvuru yaptım. Faturalı tarife bu arada numara taşımayla.
    Prime 30 GB yazıyordu
    Ayrıca 5 GB Sosyal Medya paketi ve ayrıca sil süpür 5 GB yazıyordu. Yâni bayiden bayiye fark ediyor herhalde. Prime 35 GB adında bir tarife yoktu. Prime 30GB vardı. 65 tl idi. 3,5 tl telsiz ücreti 68,50 tl yapıyor dedi görevli. Yoksa tarifelere sil süpür ekle-çıkar yapıp kurnaz esnaf ayağına mı yapıyor bunlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Meandroslu

Hocam bende dün başvuru yaptım. Faturalı tarife bu arada numara taşımayla.
    Prime 30 GB yazıyordu
    Ayrıca 5 GB Sosyal Medya paketi ve ayrıca sil süpür 5 GB yazıyordu. Yâni bayiden bayiye fark ediyor herhalde. Prime 35 GB adında bir tarife yoktu. Prime 30GB vardı. 65 tl idi. 3,5 tl telsiz ücreti 68,50 tl yapıyor dedi görevli. Yoksa tarifelere sil süpür ekle-çıkar yapıp kurnaz esnaf ayağına mı yapıyor bunlar :)

Alıntıları Göster

Sizin saydıklarınızın dışında Bursa'ya özel bereketli internet 5 gb diye birşeyde verildi bana. Yani 20 gb + 5 gb bursa özel + 5 gb sosyal medya + 5 gb sil süpür şeklinde. O nedenle 35 diye adlandırmış şube sanırım. Fakat bu sil süpürde ki 5 gb muhabbeti ne kadar tutarlı olacak zaman gösterecek. Taşıyalı 5 gün oldu hala sil süpür gözükmedi benim app de.

Bu arada dediğiniz gibi türkcellden numara taşımayla faturalıya geçiş yaparak aldım bende.

• Anladım hocam bende turkcell den geçtim. Sil süpür tarafında biraz bonkörler aslında 5GB'ın sil süpür de sorun olacağını sanmıyorum. Türkcell gibi saatlik 1-2 GB vermiyor yani :). Tabi bizi mağdur etmesin de artık 3gb eksik, 5 gb fazla vermiş cok da önemli değil aslında. Ben verdiği interneti sağlıklı kullanamazsam 100 gb verse ne olur ? Bakalım süreç gösterecek nasıl bir seçim yaptığımızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meandroslu

Anladım hocam bende turkcell den geçtim. Sil süpür tarafında biraz bonkörler aslında 5GB'ın sil süpür de sorun olacağını sanmıyorum. Türkcell gibi saatlik 1-2 GB vermiyor yani :). Tabi bizi mağdur etmesin de artık 3gb eksik, 5 gb fazla vermiş cok da önemli değil aslında. Ben verdiği interneti sağlıklı kullanamazsam 100 gb verse ne olur ? Bakalım süreç gösterecek nasıl bir seçim yaptığımızı.
    Aynen katılıyorum, TT daha bonkördür

• Türk telekom faturasız en uygun paket hangisi

• yokyak kullanıcısına yanıt
    TT paketleri baya zamlanmış.
    TT altyapısını kullanan Bimcell, Teknocell, Pttcell paketleri en ıygundur. Bunların TT çekiminden hiçbir farkı yok, haftalık sil süpür dahi var
    Misal
    Teknocell 3 paketi 500 dk 500 sms 3 gb net = 23 lira
    Bimcell paket 500 dk 750 sms 4 gb net= 26 lira

Şuan mesela hattım faturalı diyelim bimcele taşıyabilirmiyiz

• Bende turk telekoma geçeceğim.
    2 hattım var. 1 tanesini geçireceğim. Sürekli seyahat ettiğimden turk telekom çekmeyebilir.

• Başlıkta 10gb, içerikte 15gb yaziyor. Bu tarife uygun mu arkadaşlar geçmeli miyim. Bi de hangi tarife bu

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

Şuan mesela hattım faturalı diyelim bimcele taşıyabilirmiyiz

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Başlıkta 10gb, içerikte 15gb yaziyor. Bu tarife uygun mu arkadaşlar geçmeli miyim. Bi de hangi tarife bu

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler

İçerikteki doğrudur, fiyat prk uygun sayılmaz ama başka seçeneğiniz yoksa alabilirsinz

Bimcell de silsupur nasıl yapıyoruz hocam . Bimcell kullanıyorum bende bilgim yok ?

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.