Şimdi Ara

Türk Telekom'un alt yapısını kullanmayan bir Internet Servis Sağlayıcısı var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
30.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddia

benim hattım ttnet'te 22 mbps'ye kadar destekliyor ve istanbul'da yaşamıyorum yani superonline fiber'de 50 mbps kullanamayacak mıyım

superonline fiber kullanmadım ama ttnette suan için fiber optik kullanımı yok die bılıorm superonline fiber oturdugunz bölgede varsa 50yide alrsn 100 de alrsn.
  • şu an kurulum aşamasında önümüzdeki haftalarda başlayacak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddia

şu an kurulum aşamasında önümüzdeki haftalarda başlayacak:)

Adil kullanım koşullarından haberdarsınız değil mi ?
  • evet haberim var
  • ben ttnet kullanıyorum ve illalah çektirdi bana 8 yıldır ttnet kulanıcısıyım ..
    süperonlıne geçmeye karar verdim ve geçiceğimde çok süper paketleri var süper online' nın arkadaşlar
    fakat şu lig tv paketini felan pek anlamış değilim orası ayrı bi konu

http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/superpaket.aspx
  • Boşverin superonline fiberi, adil kullanım getirdiğinden beri tarifelerindeki rekabetçiliği yitirdi. Zaten fiber altyapısının portlarını TTNet'ten alıyor. Kullanıcısına attığı kazığın haddi hesabı da yok o da ayrı.
  • MetroNet'i inceledim. Hakikaten ilginç geldi. Elektrik hattı üzerinden geniş bant internet veriyor adamlar. Tabii bu da fiber bağlantı gibi kısıtlı yerlere. Ancak bağlantı simetrik olup mesela 10 mbps download veriyorsa 10 mbps upload hızını veriyor. Bunun haricinde Normal internet bağlantısına göre çok ucuz. 10 mbps download ve 10 mbps upload 96 TL kota uygulaması yok. Gelmezki buralara böyle fırsatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

MetroNet'i inceledim. Hakikaten ilginç geldi. Elektrik hattı üzerinden geniş bant internet veriyor adamlar. Tabii bu da fiber bağlantı gibi kısıtlı yerlere. Ancak bağlantı simetrik olup mesela 10 mbps download veriyorsa 10 mbps upload hızını veriyor. Bunun haricinde Normal internet bağlantısına göre çok ucuz. 10 mbps download ve 10 mbps upload 96 TL kota uygulaması yok. Gelmezki buralara böyle fırsatlar

ttnet de metro ınternet var ama sadece şirketlere verılıyor die bılıorm ustelık cok pahalı
  • Kanunlara göre birtane altyapı sağlayıcı firma olur ve digerleri bunu kullanarak o firmaya kanunların belirlediği ölçülerde kullanım ücreti öderler. Yurtdisindada bu is genelde böyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Altyapi dedigimiz sey.
    Santralden kullaniciya kadar olan sistemdir.
    Bu da gunumuzde en yaygin sekliyle 3 sekildedir.
    1) ADSL
    2) Kablo internet
    3) FTTH

ADSL'de 2 yol var
    1) Santrale kendi DSLAM'ini koyan
    2) Telekomun DSLAM'ini kullanan
    Fakat bu 2 sistemde de telekomun kablolari kullaniliyor. Yani hicbirsey farketmiyor.
    2) Kablo internette ise birtek Uydunet var
    3) FTTH yapan bir tek Superonline var.

2. konumuz ise omurga baglantisi. Yani internete ciktiginiz yer.
    Su an itibariyle Istanbul disindaki butun illerde, alacaginiz her baglanti(Superonline'in FTTH baglantisi bile) telekom omurgasiyla cikmaktadir.

Superonline'ın yurtdışı çıkışları biraz farklı. Avrupa'ya çıkışta kendi altyapısını kullanıyor, Bulgaristan üzerinden Neterra ile çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    Amerika tarafına çıkarken TTNET çıkışlarını kullanıyor Level3 üzerindendi sanırım. (Ankara'dayım.)

Ayrıca, Uydunet'in kendi altyapısı var diye biliyordum ancak trace route raporlarında ****.turktelekom.com.tr routerlarından başka birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 7 Nisan 2010; 2:27:52 >

• şimdi TTNet derki ; santrale olan uzaklığınız nedeni ile kesinlikle 1 mbit üzerinde kopmalar yaşarsınız ..

Biri Adsl aradı , 4 limitsiz isterim sağlarız dediler. (hiç bir teknik ölçüm olmadan)

Kendi Dslam 'ini kullanan işletmecilerden Adsl hizmeti alırsam , santral uzaklık sorunum çözülmüş olur mu? biri yetkilileri bunu hesaba katarak mı soyluyor, yoksa sadece abone kaydı yapmak için satış yöntemimidir sizce.

Mevcut Adsl Göstergelerim ;

Türk Telekom'un alt yapısını kullanmayan bir Internet Servis Sağlayıcısı var mı?
  • Google a bir hata yazıyoruz bu konu çıkıyor ilk sırada. Ama konunun hiç alakası yok bizim hatayla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.