Şimdi Ara

Türk Telekom ve Vodafone, 1472 yerleşim yerine mobil haberleşme hizmeti götürecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anlatamıyormuyum? Elden ele top çevirmece.. TR deki banka alan adlarını almıştım 7tane 98de... sonra patron ben askere gidince onda kaldı askerden dönünce mahkeme açtılar bana dedi bende arkadaşıma sattım dedi...oda domaini koreye bir yerde gösterdi.. bu arada internet gelişiyordu.... ve bankanın global adı başka siteye yönlendiriyordu... el altından bond çanta göndermiş olabilirler... elden ele top çevirmece küçükken oynamadın mı? Neyi iyi sanıyorsun? her taraf dökülüyor. Türkcell dediğin karamehmet... çukurova holding.. oda ingilizlerle arası iyi... (bmc=british motor counchilll) çukurova holding neler üretmiş? hangi aracı? hepsi satıcı... üretici değil.. ucuz yoldan para kazanma içten çökertme.... gsmnin merkezi de ingiltere zaman gerenwitch 0 nokttası zamanı kontrol eden maddeyi kontrol eder............. Atatürkün aklını çin örnek alıyor biz örnek almıyoruz aksine küfür ediyorlar.... çinde ise ilk okulda dersi veriliyor.. // Big in JAPAN oldu Big in CHINA //

Yaw zaten baştan şu yanlış değil mi? lübnan gibi ufak bir ülkeye koskoca Türk telekomu satıyorlar ! nasıl oluyorsa ufacık bir ülke alıyor ve iletişim demek her şey demek... düşün !!! bir insanın iletişimi nedemek ya bir milletin? eğitim ders e-ticaret,..............x+n
    Sonra lübnan diye bir ülke kalmıyor.. iç savaş oluyor... haririden biri cinayete kurban gidiyor.... zaten 1nci dünya savaşından sonra uyduruk kurulmuş... kukla... onlarda araplara veriyor... araplarla ingilizlerin arasını bilirsiniz hrlde... arap kralı Türklere ingilizlerle birlikte ajanlık yapan adamı ödüllendirdi arabistanlı lawrence....

veya tekeli özelleştiriyorlar... içerden Türkler alıyor sanıyorsun.. her hakkınıda alıyorlar.. arsasına kadar.. sonra meğersem baştan anlaşmalıymış en son top çevrile çevrile ingilizlere gidiyor.... işlem..... = sonuç... suçtan kim karlı?

bugün amerika ve avrupadan borç para alıp içeriye yüksek faizle ev kredisi veriyorlar bankalar %75+ yabancı artık direk profiti ben yiyecem diyor ve e-devlet şifreni banka ile eşleştirmişler... ortada keklik millet diğer yandan tüm TR nin nüfüs bilgileri torrentte....

şimdi içerde özelleştirme diye giren adamlar ingilizlerle iş birliği yapıp ben senin yerine alırım bana %10 verdese ne olur?

veya diyelimki hollandalı bir ark. var.. gel 500bin euro ver bana buradaki yerlerden ev alıp kiraya verelim karından %20 ver desem...

::::::::::::::::: her taraf dökülüyor:::::::::::::::::::: döküldüğünü göstermemek için arada bir makyaj yapıyorlar:::::::::::::: // isyan ve %100 şüphe ile bakınca gözüküyor::::::::::: //

Sonuçta bağlanmak bağlantı iletişim... çok büyük birşey.. hiç olmasa olsa çok olsa.... diye bakınca eğitimden ticarete bilgilenmeye.... ve bu başka karar vericilerin elinde... ve bunlar bizim vatandaşımız değil... uzaktan savaş nasıl uzaktan eğitim var... aynı şey...............

son zamanlar oximoronluk zirvede.... iyiyiz derken aniden düşüyoruz... akamai listesinde 70lerde biryerdeyiz... dünyayı 70inci sıradan takip etmekle nasıl ileri gidebiliriz? listemizde arap ve afrika listesi...(yani bop... middle east project... extended versiyonu var birde.. bun göre saat / gmt kavramımızı bile değiştirdiler.. istanbulu izmitten geçen meridyene göre değilde ığdırdan geçen meridyene göre kaldırıyorlar... nerede daha çok insan yaşıyor?*** bilimsel mi?) bu işin piri tepemzdeki yöneticiler ve özelleştirdikleri yerler değil mi? Haydi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 6 Haziran 2017; 0:17:6 >

• firat_kilic kullanıcısına yanıt
    İllegal olarak her şey olabilir ona bir şy diyemem bu tür konulara da forumda girmiyorum zaten. Ben resmi bir ortaklık yok onu dedim yoksa kim bilir Oger belki de senelerce bizlerin verilerini ülkere satmıştır her şey olabilir. İşin resmi olmayan tarafına girmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    okuduğun içi sağol...
  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Fazla film izleme :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • farketmezabi F kullanıcısına yanıt
    // Filmi herkese çeviriyorlar //
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.