Şimdi Ara

türk telekom verilen GB' lar hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesaj ulaşmış mesajda saat dilimi yok sadece sıkıntı burada

Faturasızda var faturalıda gece paketi demiş sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Mesaj ulaşmış mesajda saat dilimi yok sadece sıkıntı burada

Faturasızda var faturalıda gece paketi demiş sadece

biliyorum hocam mesela bnde tanım mesajı geldikten sonra 00 06 arası mesajı peşinden geliyor belki telefona düşmemiştir diyecem de anlamadım bende

• Faturalı hat mı kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Faturalı hat mı kullanıyorsunuz

evet faturalı 20gb tarifesi

• Üstüne basa basa gelen mesajları ekledim daha ne yapayım yaratayım mı mesajı anlamadım, adamlarda şikayet cevabına bunu yazmışlar yukarıda ekran görüntüsü de bunu paylaştım 100 mb başına 15 TL kesilir diye... Yahu 15 dk ara ile bunun ekran görüntüsünü yine paylaştım ben bunu bile bile kota aşımını yaparmıyım? Ben bana verilen İnterneti kullanma gayesine sıkıntıya düşürüldüm yoksa neden 15 TL ye 5 gb dururken 100 mb İnternet kota aşımına gidip 15 TL vereyim hiç akla mantığa sığar mı?

• Az önce müşteri hizmetlerinden aradılar, aynen bana ilettikleri mesaj gibi kısaca yapabilecek bir şey yok demeye getiriyorlar; arkadaşlar ibret olsun bu konu burada Telekom mobil e geçecek insanlar bir kez daha düşünsün diyeceğim bana sadece operatör den vazgeçmek diğer iki operatörden birine geçmek kalacak

Henüz bir aydan beri operatör değiştirdim bilgisi olan var mı diğer operatörlerden birine geçiş yapsam başka herhangi cezai bir ücret çıkarırlar mı?

• Gecmiş olsun bunu paşa paşa alırlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Btk ya yaptığım şikayet konusu btk tarafından kapatıldı yapılacak bir şey varsa yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum ben bu haksız kota aşım tutarını Telekom a yedirmek istemiyorum... Faturam 28 liralık şanslı 4 GB tarifesi adamların bana direttiği konu 100 mb aşım sonrası ücret 15 TL.... Üstüne basa basa söylüyorum ben ihtiyacım olsa 5 gb 15 TL ek paketini alırdım! neden bir kaç kez 100 mb lık kotanızı aşayım diyorum insanın hangi durumda bu kota aşımını yapması mantıklı sizce? Acaba bana yapılan bu terbiyesizce bir hareket değil mi? Durumu açıkladığım halde kendilerinin söylediği ve yazdıkları sabit...

btk da Telekom u haklı buluyor kannatimce...

Ben yanlış mı yapıyorum acaba diye Kendime soruyorum... Sizce ben yanlış mı yapıyorum?

türk telekom verilen GB' lar hakkında

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Hat faturalı mesaj geldi ama geç gece geldi 😀

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

evet hocam geçenlerde bende de gece kullanabilirsiniz diye bir 5 gb geldi fakat bu seferkinde saatlerini belli ediyordu önceki gelende saat aralığı yoktu; ben ardını araştırmayacağım btk bile benim şikayetim üzerinde durmuyorsa daha fazla ardını aramaya gerek yok...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Sizin şikayetten sonra mesaj yollamaya başlamış olabilirler 😀

• Hep dk hep dk veriyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.