Mesaj ulaşmış mesajda saat dilimi yok sadece sıkıntı burada Faturasızda var faturalıda gece paketi demiş sadece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
türk telekom verilen GB' lar hakkında (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Mesaj ulaşmış mesajda saat dilimi yok sadece sıkıntı burada
Faturasızda var faturalıda gece paketi demiş sadece
biliyorum hocam mesela bnde tanım mesajı geldikten sonra 00 06 arası mesajı peşinden geliyor belki telefona düşmemiştir diyecem de anlamadım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalı hat mı kullanıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Faturalı hat mı kullanıyorsunuz
evet faturalı 20gb tarifesi
Üstüne basa basa gelen mesajları ekledim daha ne yapayım yaratayım mı mesajı anlamadım, adamlarda şikayet cevabına bunu yazmışlar yukarıda ekran görüntüsü de bunu paylaştım 100 mb başına 15 TL kesilir diye... Yahu 15 dk ara ile bunun ekran görüntüsünü yine paylaştım ben bunu bile bile kota aşımını yaparmıyım? Ben bana verilen İnterneti kullanma gayesine sıkıntıya düşürüldüm yoksa neden 15 TL ye 5 gb dururken 100 mb İnternet kota aşımına gidip 15 TL vereyim hiç akla mantığa sığar mı?
-
Az önce müşteri hizmetlerinden aradılar, aynen bana ilettikleri mesaj gibi kısaca yapabilecek bir şey yok demeye getiriyorlar; arkadaşlar ibret olsun bu konu burada Telekom mobil e geçecek insanlar bir kez daha düşünsün diyeceğim bana sadece operatör den vazgeçmek diğer iki operatörden birine geçmek kalacak
Henüz bir aydan beri operatör değiştirdim bilgisi olan var mı diğer operatörlerden birine geçiş yapsam başka herhangi cezai bir ücret çıkarırlar mı?
-
Gecmiş olsun bunu paşa paşa alırlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Sizin şikayetten sonra mesaj yollamaya başlamış olabilirler 😀
Hep dk hep dk veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X