Şimdi Ara

Türk Telekom yeni kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
10
Favori
7.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14.06.2022 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 31,08 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Tarife detayından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçici olarak Vodafone'a geçmiştim 175 TL olan pakete Şimdi tekrardan Türk Telekom'un 40 GB olan tarifesine geçmek istiyorum gerçekten çok dolu bir paket gibi gözüküyor tam bir fiyat performans bence

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz Detay için teşekkürler

• Türk Telekom yeni kampanya

Ben başvuru yaptim bile 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Ne demek oluyo hocam şuan faturalı tarifedeyim telekom turkcel faturasıza gidip gelsek oluyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkan398 F kullanıcısına yanıt
    Oluyordur. Yılsonu kampanyasında TT kampanyayı açıklamadan önce Turkcell'e geçmiştim faturalı sonra geri TT'ye döndüm kayıt ücreti yazıyor. Türk Telekom yeni kampanya

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom yeni kampanya

Bende hemen geçtim.

• Tt faturadan başka hatta taşımadan geçebiliyor muyuz ?

• Bimcell den geçiliyor mu buna?

• legendim kullanıcısına yanıt

benimkini yaptim sonradan benimkiyle annemin hatti ayni anda Vodafone gecis yapmistik zaten aklima geldi. Birazdan annem adina olanida gecis yapacagim. Bu firsata en yakin iyi firsat aralik ayinda gelmisti.

Aralik ayindakinden farki bunda tiktok dahil degil ama olsun yinede her turlu iyi

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı bende annemin hattını geçireyim. Her ay bimcelle uğraşmak zorunda kalmaz en azından

• Sınırsız sosyal medya tarifesinde internet paylaşımı yaparak youtube U tv den izlersek kota daki internetten mi yoksa sosyal medya hakkından mı gider

• Faturasız Türktelekom Hattımda engelli indirimi var,bu da otomatik geçer mi acaba?
    YouTube Premium var bende faturaya yansımaz herhalde
    Daha önce geçenleri bilgilendirirse iyi olur

• Çok iyimiş gerçekten. Değerlendirenler büyük avantaj sağlar. Benim daha 4 ayım var.

• 06.05.2025 de vodafone taahhüdüm bitiyor, ceza çıkar mı Telekom’a geçişte

• Hali hazırda faturalı tt müşterisiyim. Bu kampanyadan faydalanabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30gb prime kullanıyorum, interneti gerçekten kötü. dün 100mblık uygulamayı indirene kadar kıvrandı, turkcell li şirket hattına bağlanıp indirdim anında indirdi. 100kb ile indiriyordu, turkcelli telefona bağlanınca 4mbit e çıktı birden. yoksa ucuz, işte niye ucuz böyle yani.

• İnternet kötü çeken yeri bulursan iyi,Turkcell iyi çekiyor ama fiyatlar çok yüksek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.