Rica ederim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Youtube Paketleri (3. sayfa)
-
-
Ben bu paketi alırsam YouTube Music de dahil mi bu YouTube paketine ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 20 Temmuz 2021; 3:37:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YouTube Music, Vanced Kit'te kullanabilirsin, ama öbürünü denemedim. Newpipe dediğini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirince normal paketten mi azalıyor Vanced'ta ? Bir de normal YouTube Music, modsuz, harcar mı ki?
Benim sınırsız hocam, Vanced ten video indirmedim hiç hocam, kullanım sağlıyorum. Normal paketim den gitmiyor, yani bir sorun yok demek ki
Normal YouTube Music denedin mi?
Yok hocam, benim konuda ki arkadaşlar denemiş, limitsiz den faydalandığını, normal paketten yemediğini söylüyorlar. Ama ben normal YouTube ve Vanced Kit denedim yani bir problem yok
Tamam teşekkür ettim.
Rica ederim hocam
Merhaba ben bugün o paketi aldım ancak youtube internet harcamalarım kendi tarifem üzerinden yiyor nedenini anlayamadım bir bilginiz var mı acaba?
Sinirsiz youtube paketi alıp, telden mobil erişim noktası ile paylaşıp çocukların tabletleri üzerinden izlemelerini sağlayabilir miyim? Müşteri hizmetleri olmaz dedi, deneyen var midir?
Ayrica 4g modem mevcut bende, sınırsız youtube paketi olan sim kartı ona takip o şekilde paylaşım yapamaz miyim?
Selfy Yeni Sosyal tarifesini kullanırken, hotspot açıp televizyon dan YouTube izliyor idim, normal kotam dan yemiyordu. Bence sınırsız YouTube paketinde de aynısı olur.
yapabilirsin .
Hattında hediye paket yokken deneyip gözlemleyebilirsin .
-
Denedim, oluyor. Eğer sınırsız youtube paketiniz varsa pc-telefon tablete paylastirabilirsiniz.
Sınırsız YouTube paketi aldım hotspot ile paylaşıp Xiaomi mi stick ile bağlanıyorum. Daha sonra telefondan YouTube açıyorum bir video açıp TV'de izle seçeneğine basıyorum. Fakat normal internetimden düşüyor böyle bir sorun yaşayan var mı.
Direk mistickten neden izlemiyorsunuz?
Ben öyle yapıyorum ve kotadan düşmüyor.
Direk mi stickten acincada normal kotadan düşüyor
Ben selfy sosyal paketinden bağlanıyorum, sınırsız youtube.Kota falan düşmüyor.Fhd video.Belki normal sınırsız youtube paketinde düşüyordur.
Selfy Yeni Sosyal'de hotspot sınırsız hocam, yani başka bir cihaza paylaşabilirsiniz sınırsızca, Youtube için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X