Şimdi Ara

Türk Telekomun fiber internet ile verdiği cihazlar listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2015 yılından beri Ttnet kullanicisiyim.Baska bi yere gidip gelme yapmadim kesinlikle.3 gün önce TtNet.ten beni arayıp eski müşterimizsiniz kullandiginiz modem Vdsl için.Fiber için isterseniz fiber destekli modemi ayda 40 kusur lira taksitle alabilirsiniz dediler tamam dedim.Burdaki yorumlari okudugumdada Turk Telekom bedava fiber modemi gondermek zorunda oldugunu belirtmissiniz kafam karıştı şuanda detayli bilgi verebilecek varmi acaba rica etsem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Auslander20 kullanıcısına yanıt

Sizi arayanlar, elinizdeki modemi kendilerine göndermelerini talep etmediyse sorun yok hocam.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır gondernemei istemediler

• Eğer geri isteyecek olsalardı size bilgilendirmesini sunarlardı. Size bu yönde bir bilgi verilmedi ise bir sorun yok demektir hocam.

• Geçen gün bana gpon cihaz ve vestel marka router verdiler ama vestel wifi çekimi çok kötü ttnet ile mi görüşeyim değiştirin diye bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum yada güzel bir router yada modemmi mı alayım router modem alacaksam ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vesteli değiştirmek için elinizden geleni yapın. Cihaz kendiliğinden kapanıp açıldığı için router alsanız da kullanamazsınız.

• ErKaN-23 E kullanıcısına yanıt

Cihazla ilgili yaşadığınız sorunlarla ilgili arıza kaydı açın, gelen ekibe ellerinde başka marka cihaz varsa onu vermelerini söyleyin ve yaşadığınız sıkıntıları kendilerine anlatın. Onlar değiştirirler, daha önce forumumuzda çok cihaz değiştiren oldu bu şekilde, yeter ki ellerinde olsun yardımcı oluyorlar anladığım kadarıyla.

Bende Zte H298A V9 var. Son derece memnunum, ilk kurduklarından beri bu cihaz var.

https://forum.donanimhaber.com/zte-h298a-v9-kullanici-yorumlari--151797573

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Vdsl'den Fibere geçişte yeni cihaz kurulumu yapılıyor hocam. Hatta yeni abonelik numarası da veriliyor. Telekom fiber altyapısında kendi router ve ont cihazları harici cihazlara destek vermiyor, kullanımını onaylamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

ben tersi bir şey belirtmedim ki, biliyorum öyle olduğunu, ben şunu kastettim, eğer bulunduğunuz yerde kendiliğinden Fiber dönüşüm yapılırsa sizin ödediğiniz ücret değişmiyor. VDSLde 150 lira veren aynı şekilde Fiber'e geçince de 150 lira veriyor. Ama siz aboneliği bir kere kapatıp açarsanız 150 liralık pakete +10 15 lira modem ont kirası ekleniyor

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum 1 ay geci memnunum

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Bende 1 aydır kullanıyorum 3 kere değişti modem aynı sorun devam ediyor. Stoklara ZTE'nin gelmesini bekliyorum.

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt
    şuan vestell ile çalışıyorlarmış elinde baska modem olmadığı icin

• Bana ücretsiz zxhn h298a v1.0 modemi verdiler ama bayağı kötü. 2.4 de 50mbit 5ghz de 100mbit veriyor. 5ghz de hız iyi ama modemin dibinde çekiyor. 2.4ghz de alan yine dar. Komşunun interneti bile benim odada bizim evdekinden daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.