Şimdi Ara

TÜRK TELEKOMUN MÜŞTERİYİ KANDIRMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sikayet.btk.gov.tr adresine yazabilirsiniz dilerseniz.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler yazıyorum hemen. Mail de attım geri dönüş yapılacak dendi. Tek isteğim ya eski tarifeme aynı ücretle devam etmek şayet bu olmayacaksa taahhütlerin iptali ki kurtulayım. Hatta eski tarifeyi de istemiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 2 Ağustos 2019; 18:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde başıma saçma olay gelmişti.Kullandığım faturasız paket kullanıma kapatıldı ben kullanırken bu yüzden hiçbir şekilde ek paketi alamıyordum taşıttım kurtuldum müşteri hizmetleri çok saçma şeyler söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 2 Ağustos 2019; 18:52:58 >
  • Kesinlikle. Bana dediği laf nerden bilebilirdik kardeşim siz görevlisiniz siz bilmeyecekseniz kim bilecek? Bi de sonra diyor ki ben size tüm dünyadaki operatörlerin uygulamalarından bahsedicem. Sinirden guluyorum artik. Keşke ses kaydı alsaydım, zaten onlarda kayıtlıdır da.

• Yazdıysanız dönüş yapılmasını bekleyiniz hocam.
    Yazdım bekliyorum hocam sikayetvar a da yazdım da oraya bakmıyorlar. Türk Telekom bayisine gideceğim de bir şey yaparlar mı bilmiyorum.

• Tt twitter destek ekibi ne attigim tweet sonrası benden numaramı istediler. Kisa zamanda dönüş yapılacak dendi. Sikayetvar dan halen haber yok. Maile dönüş yapıldı arayacağız dediler ses seda yok. Bekliyorum halen.

• Haftasonu hocam normaldir, bu haftaiçi dönüş yapacaklardır.
    Umarım hocam. Tetikte bekliyorum. Tabii arayıp da geçen günkü yetkili arkadaşın dediği gibi "Kampanyanın biteceğini bilemezdik" demezler inşallah.

• Güncelleme yapayım bugün online işlemlere girdim şikayet kontrolü için ve tahmin edin noldu
    SIKAYETINIZ BULUNMAMAKTADIR yazısı cıktı karşıma. Ki şuana kadar 2.kez şikayet yazmıştım.
    Sikayetvar a baktım zaten cevap vermiyorlar. Tekrar yazdım şikayeti, geçen attigim maile dönüş yapılacak dediler ses yok seda yok.
    Ben hayatimda böyle marka görmedim. Müşteriyle hicbir şekilde ilgilenme yok. Müşteri hizmetlerindeki çalışanlar konuşmayı bilmiyor. Allahim sabır ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 5 Ağustos 2019; 20:3:22 >
  • Günlerdir ara ara bu başlığı okuyorum, yazmayım diyorum ama artık dayanmadım yazıyorum, siz hangi sabit, mobil, internet vb platformda çıkılan kampanyaya geri dönüldüğünü gördünüz, sorulması bile komik bir seye müşteri hizmetlerinin bi anlık boşluğu ile oyle bir sey dedi diye (ayrıca ben sizin yanlış anladığınıza inanıyorum) bu kadar ağlamanın sızlamasın mantığı nedir, hakkaten haklı olduğunuza inanıyorsanız, numarayı taşır bırakırsınız telekomu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi birini bekliyordum nerde kaldi diye...

Madem tafifeyi dusurdukten sonra tekrar yükseltme şansım yoktu müşteri hizmetindeki görevli neden tatifeyi aynı fiyata yükseltebileceğim sözünü verdi? Hata burda bende mi gorevlinin sozune güvendiğim icin

Sorulması bile komikse direk hayır diye cevap verecekti, ayrica kampanyayi değiştirmedim sadece bir alt tarifeye düşürdüğünü sanıyordum.
    Böyle bir şey yoksa diyeceği şey Hayır, tarifenizi düşürdükten sonra geri dönüş yapamazsınız.

Bi de sanki ses kayıtlarını dinlemiş olayin icindeymis giibi yanlış anlamışsındır yazmışsınız.

Ayrıca madem ara ara okudunuz, bir kez daha okuyun tekrar yukarı çıkıp belki on kere öğrenciyim zaten bu cayma bedellerini ödeyecek durumum olsa 1 dk beklemem yazmışim.

• Bu kadar ağlayıp sızlayıp bizim ne yapmamızı istiyorsun, baştan sorsan olmuyor derdik, uyarırdık. Forumdan beklentin ne boykot edelim istiyorsan ben yarin tt hatlarımı senin icin taşıyacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    iyi olur ya taşı tüm hatlari

Bir de ara sıra okuyorum yazmisin bence sen bi 5 defa daha oku yavaş yavaş :)

konuyu üstte tutmanın nedeni markanın yaklaşımını ve sureci anlatmam , başka birinin mağdur olmaması konuyu görerek.

Ha sen bunca konu arasında benimkinden çok rahatsız olduysan, 'aglayip sizlayacaksan' blokla beni konu görünmez tamam mi bana ne yapalım diye sorman bile komik çünkü. :)

• hiç bir operatör babamızın malı değil, hiç birinin zaten güçlü bir marka imajı yok, bir şeyin suyunu çıkararak kendini komik duruma düşürüyorsun, bir forum sitesinin mantığında sormak, danışmak, fikir alışverişi yapmak, üyeler arası bilinmeyen detayları paylaşmaktadır. Senin şu yaptığın nedir allah aşkına, gerçi haklısın bloklayıp geçmek varken adam yerine koyup yazmak benim hatam oldu, özür dilerim.
    Bende asıl hata senin gibilerle uğraşıyorum reelde bittiniz burda ciktiniz ortaya. karsimda olsa gik diyemeyecek tipler burda adam yerine koymaktan bahsediyor, adamlıgini yesinler senin. :) Bir de forum mantığını anlatıyor bana
    Hicbir şey babanın mali değilse forum da hakeza değil. O yüzden istediğimi yazarım sana değen bir şey yoksa uzatma blokla geç senin gibilerin ne yazısına ne de fikrine ihtiyacım var.

Blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 5 Ağustos 2019; 20:54:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.