Koptumm bunları okurkenn var ya!Hugo'nun gafı bundan bi 10 sene önce falanmış, yani videosu olduğunu pek sanmıyorum ama elimde Turgay Şener'in gafı var.Ah be berlin panteri http://******.de/files/3771993/alisami.mpg.html
23. komikti^^
hepsi ve daha fazlası eksisozluk te var.
hugo
quote:
Orjinalden alıntı: Superkene
Hugo olayını gösterdimi televizyonda????
ewet..
N'ABER LAN MUSTAFA? 3. Seda Sayan bir sabah Kanal D'deki programını sunarken, olağan telefon bağlantılarından biri yapılır. SEDA: Alooo? Kiminle görüşüyoruz? İZLEYİCİ: Ben Mustafa... SEDA: N'aber lan Mustafa? Nerden arıyosun bizi Mustafa? İZLEYİCİ: Şişli'den... SEDA: Ne iş yapıyon lan Mustafa? İZLEYİCİ: Belediye Başkanı'yım... (Seda Sayan, arayanın Mustafa Sarıgül olduğunu anladığında onlarca kez özür diler)
8. Show TV'deki Acun Firarda programında Acun Ilıcalı bir Avrupa kentindeki barda önüne gelen kıza sarkıntılık eden genci kameralara göstererek, "Görüyorsunuz sayın seyirciler, magandalık sadece Türkler'e özgü bir durum değil. Avrupa'da da pek çok maganda var" der. Delikanlı mikrofonun üzerindeki Show TV logosunu fark edip, Acun'un yanına yaklaşır ve "Abi ben de Türk'üm" der.
26. Kurban Bayramı'nın olağan röportajlarından birisi. Muhabir sokakta kurban kesen vatandaşla konuşuyor: MUHABİR: Sağlık açısından son derece elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz? VATANDAŞ: Yok bacım, eşe dosta dağıtacağız.
bunlara koptum ya süper paylasım emeğene sağlık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme