Şimdi Ara

Türk yapımı Safkan Japon :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cefiro yapan arkadaşa büyük saygı duydum.helal olsun muaazam bir çalışma.ankara'dayım,istanbul'da olsam gelip görürdüm aracı.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:12:30 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:12:51 >
  • bmw den daha ii olmuş
  • çaça olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefiro

BMW 2,8 supercharger makine var hava filtre falan tam uçak inanmicaksınız 100 km de 9 litre yakıyor yakmıyor oda basmamıza rağmen Bu arabayyı sewiyorum. kilitli difransiyelle son sürat 260 ın üzerinde 5. vitesde arabanın gazı bitmiyor resmen

Türk yapımı Safkan Japon :)

Bu resim herşeyi anlatıyor.
    Gerçekten mükemmel olmuş.
    Uğraşan arkadaşı tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi iş çıkarmış.
    Bu arada iç mekandan foto ekleyebilirsen sevinirim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:13:40 >
  • Hiç kimsede eşi benzeri omayan bir BMW'niz olmuş, BMW sahiplerinin bile elindeki araçlardan binlerce insanda var ama sizdeki hiçbirinde yok. Bunu havası gerçek BMW'den bile fazla olur.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 15:44:30 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:14:07 >
  • Helal olsun valla.Harika birşey olmuş.
    Ama sorması ayıp ne kadar bir masraf oldu bu modifiyeyi yaparken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: panikyok

peki şimdi bu araç muaneye gittiginde ne olacak dersiniz

ben sööllllüüüm git lan ruhsatta yazan arabayı getir diyecekler

süpeerrr...

• yapan arkadaşların eline emeğine sağlık.

Süper olmuş gerçekten.

B U D U R

• abi duvarda mercedes benz yazıyo araba bmw gibi duruyo ama amrkası ilk defa duyduğum bişey falan
    quote:

Aracı inşa Eden ortadaki genç arkadaşımız

tebrik ederim ellerine sağlık arkadaşın, sende sağol bu güzel çalışmayı bize aktardığın için

• süper bir iş çıkıyor meydana bakalım görücez resimleri sabırsızlıkla bekliyorum he
  • Bildiğimiz M5 yaw bu.. Yada başka arabaydıda babayiğidin biri el atmış bildiğimiz M5 olmuş..

Fakat gerçekten süper işçilik ve koyduğunuz açılı fotoğraftanda belli oluyor, aracın hatları gerçek M5'ten biraz daha farklı.. ve gerçeğinden daha güzel olmuş.. Ellerine sağlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 18 Ekim 2006; 11:47:37 >
  • quote:

Aracı inşa Eden ortadaki genç arkadaşımız

bravo ekip iyiymiş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:14:39 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:15:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.