Şimdi Ara

Türk yöneticilerin, teknoloji dünyasındaki yükselişi! Intel'de önemli görevler Türk'lere emanet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişen birşey olmayacak, sadece tabiri caizse piyon değişikliği.

• bilgi birimkilerini gençlere aktarsalar güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun
  • bunlar hep ya odtü mezunu ya bilmem nere mezunu adamlar gidip intelde çalışıyor fakat maaş için çalıştıktan sonra ne yararı var ki ülkemizde odtüyü kazanamayıp fakat programcı oyun yapmak isteyen çok kişi var bu kişileri sadece odtü ve ya benzeri üniveraitelerden seçmek hem haksızlık hemde ülkemizdeki yaratıcılığa engel benim opdtüye girerken gördüğüm derslerle programcılığın ne alakası var (girdikten sonra demiyorum)yani demem o ki Türkiyede bir çok oyun geliştirmöe isteyen yaratıcı beyin var senin bu beyinlere hiç bir imkan sağlamaman ve sadece ostüye bakman odtüden mezun olanlarında gidip elin firmasında hiç bir şey yaratmadan sadece yap denileni yaptıktan sonra bizim ülkemizden programcı ve oyun gelişirici çok zor çıkar

• Erdi beyciğime, haberde biraz gurur biraz vizyon kazandırdığı, yorumları okuduğumda da hüsran ve hayal kırıklığını bir arada yaşamama sebep olduğu için tekrar teşekkür ediyorum..

• Bırakın bu boş işleri daha avrupa ülkeleri arasında anket yapılan 25 ülkeden ülkesinde bilgisayar dersi vermeyen tek ülkeyiz ayıp ben utanıyorum halimizden ve üzülüyorum. Bu coğrafyada olmamız işleri çok zorlaştırıyor. Artık eskisi gibi değil devir değişti teknoloji devri oldu. Biz ne kadar ülkemizin turizmi çok gelişmiş yok şunu yapıyoruz yok bunu yapıyoruz desek de işte başarısız olduğumuz konu teknoloji. Bence bu olmadıktan sonra gerisi boş araplara döneriz mazallah. Bizim eğitim bakanımız bilgisayar derslerini engelliyor milletin eğitim bakanı ilkokulda programlama öğretiyor ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAydogdu

Adamların mantığı ; Kendi ülkende sadece gerekli dersleri ve meslek dersleri ver.Sömürge ülkende gereksiz matematik ve diğer dersleri üst düzeyde koy.İhtiyacın olduğunda onlardan alırsın sonra biz yaptık diye keyfine bakarsın....

Katılıyorum.
  • Küresel sermaye herkesi kölesi, tetikçisi yapar, aradan da birkaç tanesini seçip "house nigga" yapar. Bu "house nigga"lar diğer kölelerin başında durur, çalışmayanı kırbaçlar vs.. Bu ayşegül hanım, çiğdem hn, ege bey gibiler de işte house nigga olarak seçilmişler, tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Public_Enemy -- 10 Aralık 2013; 21:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagan1234

Bırakın bu boş işleri daha avrupa ülkeleri arasında anket yapılan 25 ülkeden ülkesinde bilgisayar dersi vermeyen tek ülkeyiz ayıp ben utanıyorum halimizden ve üzülüyorum. Bu coğrafyada olmamız işleri çok zorlaştırıyor. Artık eskisi gibi değil devir değişti teknoloji devri oldu. Biz ne kadar ülkemizin turizmi çok gelişmiş yok şunu yapıyoruz yok bunu yapıyoruz desek de işte başarısız olduğumuz konu teknoloji. Bence bu olmadıktan sonra gerisi boş araplara döneriz mazallah. Bizim eğitim bakanımız bilgisayar derslerini engelliyor milletin eğitim bakanı ilkokulda programlama öğretiyor ayıp.

o değil birde beğenmiyoruz adamları
  • Bunların Ne hayrı olacak memlekete kaymak takımı tuzu kurudur bunların.

• Maşallah ablalara.Alnınızdan öpeyim sizin.

• Şahsi olarak ego tatmin edilebilir, bireysel olarak bu kişiler zenginleşir ama bize ve ülkemize bir faydası yoktur ki.
    Coca Cola Muhtar Kent'e emanet ama bi faydasını gördük mü yıllardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAydogdu

Adamların mantığı ; Kendi ülkende sadece gerekli dersleri ve meslek dersleri ver.Sömürge ülkende gereksiz matematik ve diğer dersleri üst düzeyde koy.İhtiyacın olduğunda onlardan alırsın sonra biz yaptık diye keyfine bakarsın....

Helal kanka supersin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik oku satışla ilgilen. Tam emperyalist düzen.

Kıskanmak olarak algılamayın bu mesajımı ama durum böyle. Neden intel ya da amd nvidia gibi şirketlerde işlemci tasarımında rol alan mühendislerimiz yok?

Bu tip yüksek teknoloji ürünlerini tasarlayacak bilgileri olmadıktan sonra ne işe yarar o firmada çalışmaları?

Kimse kıçının keyfinden ödün vermediği sürece hiç bir iktidardan hiç bir okuldan bir şey beklemeyin. İktidarı halk seçer, sistemi de onlar işletir.

Böyle cemaate böyle imam der giderim...
  • nvidiayada saldırmamız lazım hintliler atakda çok yazılımcısı hintli microsoftunda keza öyle..

intele burdan bir arge yada satarım yada sertifalı bir eğitim tarzı biyer açtırırlarsa işe yarar ülkeye katkısı olur..
  • Bence o kadin aylik 50 kagit alir ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun
  • Muhtar Kent de Coco-Cola' nın CEO' su Türkiye ye en ufak bir faydası oldu mu? Hadi faydasını geçtim, Türkiye de satılan cola ile ABD ve İngiltere de satılan cola arasında dağlar kadar lezzet farkı var. Onu bari dengelese

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

Mesut Çevik Kimdir?

1982 Edirne Doğumluyum fakat çocukluğum ve gençliği daha 1 yaşına girmeden taşındığımız Heybeliada'da geçti. Kendimi bildim bileli elektronik cihazlara karşı bir ilgim olmuştur, orta okulda tanıştığım bilgisayar ve 1998 yılında aldığım 33.600 modemle girdiğim internet hayatımdaki dönüm noktaları olmuştur.

Bugüne kadar eğlence, servis, satış ve bilgi amaçlı bir çok web sitesi tasarladım ve yönettim. Donanimhaber.com ile tanışmam ise tasarımından programlamasına kendi yapımım olan Mobil Cihaz Haberleri Portalı esymbian.com sayesinde olmuştur. Oradaki yazılarım beğenilince bir nevi transfer oldu :)

8 sene önce de olduğu gibi mobil teknolojilerin hızla gelişeceğine ve hayatımızı değiştireceğine olan inancım devam ediyor. Donanimhaber.com'da Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütürken, bir yandan da teknoloji cihazları incelemelerine devam ediyorum.

bari düzgün slogan ataydınız bizim devlet kurduğuz değil bizim devlet kurduğumuz olacaktı

• dismissed_fear D kullanıcısına yanıt
    Söylemesen farketmemiştim. Ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.