Şimdi Ara

Türkan (2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pir

Bakıyorum bütün örümcekler burda toplanmış...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

+1

Sızde görüşlerini belirten kişileri yaftalarsınız. Başka bir numaranız yok.
  • Tartışama çıkarmaya gerek yok bizimde o görüşte olanlar hakkında görüşümüz bu konu dağılmasın.
  • Konu dagılmasın dıye bırsey yok. Tek yapmanız gereken saygı duymak.
  • Burs verdiği pkklı öğrenciler gider artık.Siz hala vatansever bilin...Bunuda bir kılıf bulmuşlar : çağdaşlık

• Bir rahmetlinin arkasından kim olursa olsun,kimliği ve işlevi resmi olarak açıklanmayan birinin arkasından ''Burs verdiği pkklı öğrenciler gider artık.Siz hala vatansever bilin...Bunuda bir kılıf bulmuşlar : çağdaşlık
    '' tarzı açıklamalar ne kadar doğrudur bilemiyorum.Fakat sinema yönünden bakacak olursak,gişe başarısı yapabileceğini zannetmiyorum fakat bir ailenin severek gidebileceği bir film olabilir.

Son olarak,ölü birinin arkasından böyle konuşmak nasıl bir terbiyedir,saygıdır anlamış değilim.Yazık...

• Saygımı göstermiş ki saygı görecek ?Sonuçta film bu kadının zihniyetini beyazperdeye uyarlıyor.Hele hele tarafsız bir film olacağını hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Saygımı göstermiş ki saygı görecek ?Sonuçta film bu kadının zihniyetini beyazperdeye uyarlıyor.Hele hele tarafsız bir film olacağını hiç sanmıyorum.

Benim amacim bu konu hakkinda mesajlarin atilmasini saglamak.Bu kadinin hayatindan size ne.Eger siyasi konularda fikrini paylasmak istiyorsan baska konular var.
  • Tarafsız bir filmini yapmazlar , yapamazlar zaten.

Neyse herkes farklı düşünmekte serbest tabiki de ama bir insanı düşüncesinden dolayı yaftalamak ne kadar doğru acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Bir rahmetlinin arkasından kim olursa olsun,kimliği ve işlevi resmi olarak açıklanmayan birinin arkasından ''Burs verdiği pkklı öğrenciler gider artık.Siz hala vatansever bilin...Bunuda bir kılıf bulmuşlar : çağdaşlık
    '' tarzı açıklamalar ne kadar doğrudur bilemiyorum.Fakat sinema yönünden bakacak olursak,gişe başarısı yapabileceğini zannetmiyorum fakat bir ailenin severek gidebileceği bir film olabilir.

Son olarak,ölü birinin arkasından böyle konuşmak nasıl bir terbiyedir,saygıdır anlamış değilim.Yazık...

allahın ayetleri hakkında kötü yorumlar yapıp islam karşıtı sözler sarfeden birinin arkasından konuşmak müstehaktır...iyi bilirdikmi diyicez tabiki hayır..

• Ölmeden önce çağdaşlık,Atatürkçülük kisvesi altında savunuyordunuz;öldükten sonra da ölenin arkasından konuşulmaz diye savunuyorsunuz.

Neyin ne olduğunu herkes biliyor merak etmeyin."Arkasından konuşuluyor,terbiyesizlik yapmayın" diye de ucuz savunmalarda bulunmayın.
    Madem ölünün arkasından konuşmak terbiyesizlik;bütün ideaların ölmüş savunucuları hakkında ileri geri konuşmakta terbiyesizliktir.Bunu hangi biriniz layıkıyla yapıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 21 Nisan 2011; 1:04:00 >
  • Pek sevdiğim biri değildi. Yaptığı gereksiz açıklamaları burada yazmaya bile gerek yok.

Yinede Allah Rahmet Eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 21 Nisan 2011; 1:31:05 >
  • Konu bayağa bir sapmış.
  • Dizisi beş para etmezdi.Muhtemelen filmide öyle olur.İndirmem bile...
  • Filmin kadrosu çok zengin gibi görünüyor;

Altan Erkekli’nin Doktor Ahmet’i oynadığı filmde Özge Özder koruma Zeynep, Selin Demiratar polis memuru Çiçek ve İsmail Hacıoğlu da polis Mustafa rolleriyle seyirci karşısına çıkacak. Senaryosunu Oya Yüce ve Ayça Mutlugil’in kaleme aldığı “Türkan Saylan”da ayrıca Beyza Şekerci, Şebnem Sönmez, Burçin Oraloğlu, Begüm Birgören, Binnur Kaya, Şevket Çoruh, Tanju Tuncel, Yurdaer Okur, Ahmet Saraçoğlu, Şemsi İnkaya, Evren Bingöl ve Uğur Demirpehlivan da rol alacak.

quote:

• Dizisine hiç denk gelmemiştim ama vizyona girince gitmeyi düşünüyorum bakalım.
  • Film vizyona girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 20 Mayıs 2011; 8:51:44 >
  • Daha değişik birşey bekliyordum berkay
  • Yorumlar filmin güzel olduğu yönünde. Gitmeyi düşünüyordum zaten yorumları bekliyordum o engelde kalktı. Fırsatını bulur bulmaz gideceğim. Bu arada filmden elde edilen gelir ÇYDD'ye bağışlanacakmış.
  • bu filme vericeğim parayı klozete atarım daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.