Şimdi Ara

Türkçe Anlatımlı İngilizce Gramer Kitabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
3
Favori
19.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene hazırlık okudum ve maalesef 70 ortalamayı tutturamadım ve kaldım zaten koskoca sınıftan 3 kişi geçti.Eylülde muafiyet sınavı var ona hazırlanmam gerekiyor.Çıkmış sorulara falan baktım genellikle gramer ağırlıklı ve benim de en kötü olduğum ders gramerdi zaten.Sizden istediğim çok kolay öğrenebileceğim mümkünse beginner veya pre-int seviyesinde ve türkçe anlatım yapan bi gramer kitabı önermeniz.Pre-int sınıfında olmama rağmen kendimi beginnermiş gibi hissediyorum en basitinden öğrenmem lazım.Türkçe kitap istememin nedeni ise okul kitaplarımız zaten ful ingilizceydi ve açıp okumak içimden gelmiyor ful ingilizce olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 30 Haziran 2012; 9:14:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yardımcı olabilecek birisi yok mu arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Arkadaşlar bu sene hazırlık okudum ve maalesef 70 ortalamayı tutturamadım ve kaldım zaten koskoca sınıftan 3 kişi geçti.Eylülde muafiyet sınavı var ona hazırlanmam gerekiyor.Çıkmış sorulara falan baktım genellikle gramer ağırlıklı ve benim de en kötü olduğum ders gramerdi zaten.Sizden istediğim çok kolay öğrenebileceğim mümkünse beginner veya pre-int seviyesinde ve türkçe anlatım yapan bi gramer kitabı önermeniz.Pre-int sınıfında olmama rağmen kendimi beginnermiş gibi hissediyorum en basitinden öğrenmem lazım.Türkçe kitap istememin nedeni ise okul kitaplarımız zaten ful ingilizceydi ve açıp okumak içimden gelmiyor ful ingilizce olunca.

ELS inside and out orijinali 50 tl ama sen pdf sini bulabilirsin netten ya da fotokopisinide bulabilirsin herhangi bi yerden.Bu kitap ingilizce gramer için bir numaralı kaynak.Bende dilciyim bunu kullanıyorum.yardıcı olacaktır

• hocam bety azarin mavi bir kitabi vardi o cok basarili ama turkce mi bilmiyorum . ki bence turkce ye gerek de yok grammer kitabinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

Arkadaşlar bu sene hazırlık okudum ve maalesef 70 ortalamayı tutturamadım ve kaldım zaten koskoca sınıftan 3 kişi geçti.Eylülde muafiyet sınavı var ona hazırlanmam gerekiyor.Çıkmış sorulara falan baktım genellikle gramer ağırlıklı ve benim de en kötü olduğum ders gramerdi zaten.Sizden istediğim çok kolay öğrenebileceğim mümkünse beginner veya pre-int seviyesinde ve türkçe anlatım yapan bi gramer kitabı önermeniz.Pre-int sınıfında olmama rağmen kendimi beginnermiş gibi hissediyorum en basitinden öğrenmem lazım.Türkçe kitap istememin nedeni ise okul kitaplarımız zaten ful ingilizceydi ve açıp okumak içimden gelmiyor ful ingilizce olunca.

ELS inside and out orijinali 50 tl ama sen pdf sini bulabilirsin netten ya da fotokopisinide bulabilirsin herhangi bi yerden.Bu kitap ingilizce gramer için bir numaralı kaynak.Bende dilciyim bunu kullanıyorum.yardıcı olacaktır

hocam els ye sitesinden baktım 76 tl yazıyor daha uygun nereden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

hocam bety azarin mavi bir kitabi vardi o cok basarili ama turkce mi bilmiyorum . ki bence turkce ye gerek de yok grammer kitabinda.

okuldaki gramer kitabımız cambridge full ingilizceydi hocam hiç bişey anlamadığımız gibi kitabı açıp okuma isteğimiz bile gelmiyordu

ingilizce gramer kitabından seviyesi iyi olan arkadaşlar faydalanmalı bence.orda yazanları tercüme etmekten kurallara bakamıyorum ki.türkçe olsa daha kolay öğrenirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

hocam els ye sitesinden baktım 76 tl yazıyor daha uygun nereden bulabilirim

Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum.Dediğim gibi internetten pdf olarak indirip bilgisayardan da çalışabilirsin ya da pdf olarak indirip bastırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

hocam bety azarin mavi bir kitabi vardi o cok basarili ama turkce mi bilmiyorum . ki bence turkce ye gerek de yok grammer kitabinda.

dediğin gibi, çok süper bir kitaptır. bende cambridge oxford gramerleri de var. ama betty azarın kitabı benim gözümde bir adım ötededir. birini kaybettim, ikinci kez aldım. her daim elimin altında tutacağım bir kitaptır. ama arkadaşa uymaz o kitap çünkü advanced seviye. arkadaşın alabileceği kırmızı renkli olan basic english grammar dir. ama illa türkçe açıklamalı istediği için o da uymuyor.
  • önce Murat Kurt un English grammer today kitabı ile başla istediğin gibi türkçe gramer kitabı
    bu bitincede cesur öztürkün building skills for proficiency kitabını bitir. bunlardan sonrada bi reading kitabı alır çeviri yaparsın.

bence ikiside çok iyi kaynaklar.

ekleme: cesur öztürk ün kitabı full ingilizcedir. ama temel olduktan sonra anlamakta hiç zorluk çekmezsin emim ol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis_Majoris_Vy -- 1 Temmuz 2012; 15:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

önce Murat Kurt un English grammer today kitabı ile başla istediğin gibi türkçe gramer kitabı
    bu bitincede cesur öztürkün building skills for proficiency kitabını bitir. bunlardan sonrada bi reading kitabı alır çeviri yaparsın.

bence ikiside çok iyi kaynaklar.

ekleme: cesur öztürk ün kitabı full ingilizcedir. ama temel olduktan sonra anlamakta hiç zorluk çekmezsin emim ol :)

ELS tedarik etmeye çalışıyorum

ama dediklerini de dikkate alıp araştıracağım hocam teşekkür ederim ilgin için.

• Murat Kurt English Grammer Today tavsiye ederim baslangic icin super bir kitap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.