Şimdi Ara

Türkçe Astronomi ağırlıklı aylık bilim Dergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bilim ile özellikle astronomi ile ilgilenen biriyim. Bilim Teknik dergileri ile büyüdüm denebilir.

Ancak malum siyasi dönüşümden sonra TÜBİTAK'a ve Bilim ve Teknik dergisindeki bilgilere güvenemiyorum ve objektif olan aylık abone olabileceğim bir BİLİM dergisi arıyorum. internettten araştırdım ancak pek bişey bulamadım. Varmıdır Türkiye'de yayınlanan böyle bir dergi?

• Pop Science i öneririm astronomi ağırlıkta olduğunu söyleyemem ama içerik olarak bilim teknikten iyidir
  • İngilizceni geliştir, gerisi gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizce hangi siteleri onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam simdi çamur atmayin rica ederim dergiye. Tamam başındaki kisilerin pek bu konularla alakadar olmayabilir lakin derginin editörü, yazarlari arastirmacilari degismedikce bence pek bi sıkıntı olacagini düşünmüyorum. Yani en azindan su an icin oyle bir sey yok. Tek moralimi bozan mart sayisinda poster konulmamis olmasi normalde yeni aya girmeden 2 3 gun once yeni sayisi bayiilerde olurdu fakat nisan geldi bugunde sordum hala yeni sayisi cikmamis uyuz oldum. Valla onceden fizikist diye bi dergi vardi ki sanirim kapanmis olabilir pop sci ve bunun haricinde bende acikcasi bilmiyorum. Eger bulursaniz benide haberdar edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ülkeyi görüyorsun ben güvenimi kaybettim. özellikle bilim konusunda

Online abonelik var direk adresine gönderiliyor hem daha ucuza geliyor sanırım bi ara araştırmıştım ordan dene istersen
  • mucgs kullanıcısına yanıt
    Süper zeki arkadaş hayat şartları ve çalışma temposu malesef bilimi ingilizce okuyacak kadar geliştirtmiyor bana. bilimsel makaleyi okuyacak kadar ingilizce kaç kişide var sence? Bi şeyi yarım yamalak anlamaktansa hiç anlama. Ben bilim teknik tarzı dedim ayrıca. Bilim Çocuk tarzında demedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.