Şimdi Ara

Türkçe bios kullanımı_Markalara Göre BIOS Güncelleme İşlemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
24.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustad ellerıne Saglık Guzel Calısma
  • tşkler
  • teşekkürler. iyi bir çalışma.
  • Emeğine sağlık ismail

Biostaki en güzel özellik,kasayı power tuşuyla değilde klavyeden açabilme imkanını sunmasıdır bana göre.Tuşlarım üç harfimi bir anda canlanır emektar
  • quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Emeğine sağlık ismail

Biostaki en güzel özellik,kasayı power tuşuyla değilde klavyeden açabilme imkanını sunmasıdır bana göre.Tuşlarım üç harfimi bir anda canlanır emektar

YÜZ ÇİÇEK AÇSIN YÜZ FİKİR TARTIŞILSIN EN BÜYÜK HIRSIZLIK BİLGİ HIRSIZLIGIDIR deilmi arkadaşlar
  • Bios konusunu arayanlar için tekrar gündeme getirdim
  • İsmail arkadaşım gerçekten eline emeğine sağlık, o kadar yararlı bilgiler vermişsin ki yaptığım hatadan ötürü sabahtan beri internette biosla ilgili bişeyler ararken, hepsini neredeyse senin yazında buldum. Allah senden 1001 kere razı olsun.

BIOS kurtarma işini denemem gerekiyor sanırım. Şu gerizekalı BIOSTAR yüzünden kendimi yaktım. Dün gece a690g-m2 anakartımın biosunu güncellemek istedim fakat bir dikkatsizlik sonucu TA-690g'nin biosunu kurdum.

BIOSTAR da o kadar ilginç bi alet ki, şu an o biosla ve ona uygun olmayan anakartımla yazıyorum bu yazıyı. BIOS benim anakarta uydu gibi ama yine de çok keskin hatalar var. Mesela bende HDMI çıkışı olmamasına karşın TA modelinde olduğu için şu anda kesinlikle Realtek de 5+1 sistemi tanıtamıyorum, sadece önleri tanıyor.vs,vs,vs gibi hatalar oluştu şu an.

a690g-m2'nin biosunu geri yükleyemiyorum bi türlü, tarihi daha eski ta690'dan ve kesinlikle olmuyor. Şu an çıldırmak üzereyim ve senin dediğin gibi aynı anakarttan bulup çipleri vs çıkararak yapmam gerekiyor geliba.

Eğer bunun daha kolay bir yolu varsa lütfen bana yardım edin veya ismail hocam sen bunun daha kolay bi yolu yok de ben de kaderime küseyim

• Çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler sade ve anlaşılır..Ellerin dert görmesin
  • arkadaşlar benim problemime daha kolay bir çözüm sunabilecek birileri yok mu??? her türlü flash programını denedim ama "UNKNOWN FLASH TYPE" diye bir uyarı alıyorum ve kesinlikle biosu eski haline çeviremiyorum. a serisi anakartım ta serisi gibi görünüyor. kesinlikle ses alamıyorum, program kurmakta problem yaşıyorum...

biri lütfen benim biosumu geri getirmek için daha kolay bir yöntem sunsun:(
  • windows üzerinden bios güncelleme yapmak istiyorum bunun için bir bilgi varmı? Teşekkürler..

Anakart azza 694bx
  • Güzel konu olmuş tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailkesmen

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Emeğine sağlık ismail

YÜZ ÇİÇEK AÇSIN YÜZ FİKİR TARTIŞILSIN EN BÜYÜK HIRSIZLIK BİLGİ HIRSIZLIGIDIR deilmi arkadaşlar

:) bilgi hırsızlığıysa o zaman neden kaynak göstermeden bunları kopyalayıp buraya koydun alıntıdır demek yeterlimi oluyor yani ayrıca bios la ilgili bu kadar bilgili görünüyorsun ama altındaki mesajında mouse maus yazmışsın oda gözümden kaçmadı değil güldüm..

• quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

windows üzerinden bios güncelleme yapmak istiyorum bunun için bir bilgi varmı? Teşekkürler..

Anakart azza 694bx

Windows üzerinden bios güncellemeyi
    abit ve asus anakartlar desteklerler ama yinede riskli bir işlemdir Basic input output system bazı bellek taşmalarında Bios Romunu yazmayı iptal ederek yarım bırakır ve bir artık döngüye neden olur bir kaç tekrarda bulunsanız dahi yazamaz ve mecburen sistemi restart etmek zorunda kalırsınız ve tekrar açtığınızda güm..

aynı model bir anakart aramaya devam :) tekrar flashlamak için ayrıca asus anakart kullananlar için söylüyorum kesinlikle Asus biosunu aynı marka olmayan bir anakartta yazmaya calismayin başka marka bir karta taktığınızda muhtemelen sorunlarla karşılaşacaksınız.

• Elinize sağlık çok faydalı bir konuya değinmişsiniz
  • Herkesin işine yaramıştır heralde,teşekkürler
  • Emeğe saygı... Benim bi sorum olacak, baktım ama göremedim; biostan fan hız ayarını nasıl yapabiliriz...
  • güzel paylaşım tşk
  • çok güzel muş teşekkürler
  • Çalıntı seziyorum. Ayrıca aynı konu zaten VAR!

http://forum.donanimhaber.com/m_2833576/mpage_1/key_//tm.htm#2833576
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.