Şimdi Ara

Türkçe çeviri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Legendary eşyalara ait Secondary özelliklerini Türkçeye çevirecek babayiğit aramızda varmıdır? Benim gibi İngilizcesi yetersiz arkadaşların çok işine yarayacaktır. Excele tüm Secondary özelliği olan eşya adlarını ve İngilizce metnini aktardım. Ekran görüntüsünü görebilirsiniz Yaklaşık 200 eşya. Göz korkutmaması adına bazılarının metni çok kısa. Çevirmek isteyen arkadaşa maille excel sayfasını gönderebilirim

İstediğiniz tüm eşyaların düşmesi dileğiyle şimdiden teşekkürler.

Türkçe çeviri yardım

• Excel dosyasını mail atmak yerine buraya ekle, yapmak isteyen arkadaşlar indirsinler..
  • 50şer ya da 25'er olarak bölerek koy bence. Hem daha çok çeviren olur hem hızlı bir şekilde çevrilmiş olur.
    Bir çevirmen dosyayı aldığı zaman yanına alındı yazarsın böylece başka bir çevirmen diğer 50lik kısmı almış olur.
  • Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 12 Şubat 2015; 22:34:39 >
  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar

Metni excel dosyasında 4 sayfaya böldüm. (Bölüm 1, 2, 3, 4 şeklinde) Her sayfada 50 civarı çevrilecek satır var. Çeviri yapmak isteyen arkadaşlar hangi bölümü çevirdiğini belirtirse güzel olur. Tüm çeviri bittiğinde tek dosya olarak ve çeviri yapan arkadaşların ismini de ekleyerek paylaşacağım.

İyi geceler

https://drive.google.com/file/d/0B1FkhWNAXLepcEtEaGJuZlJUZkk/view?usp=sharing
  • Bu kadar eşya var mıymış , hiç ilgilenen olmazsa son bölüme el atayım B1 seviyesinde çünkü ingilizcem . Daha çok bilenler el atsa hızlı biter tabi.
    Eğer tüm leg buradaysa faydalı olur bence.
  • İlk 29 legendary itemin 5 tanesi dışında gerisi çöp. Hiçbir işe yaramayan olmasa ne olur, olsa güzel forgetten soul olur dediğimiz itemler. Boşuna harcamayın vaktinizi legendarylerin %99u çöp olan oyunun itemlerini Türkçe yapacağız diye.
  • İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Legendary eşyaların hepsi yok listede burada sadece secondary özelliği olanlar var. Bazı eşyalar çöp olabilir. Ancak İngilizce yetersiz olunca eşyanın çöp olup olmadığını anlamak zor oluyor.

Geçmişte Karakter Skill ve Rünlerinin Türkçeye çevrilmesi içinde bir başlık açmıştım. Excele aktarmıştım. Forum üyelerinden Failimechul eksik olmasın hepsini Türkçeye çevirmişti. Şu anda 2.0.4 yaması güncellemesine göre revize etmiş. Tekrar teşekkürlerimi iletirim kendisine. Benim gibi onlarca insan bu çeviriden yararlanıyor.

İnşallah bu çeviride bitince birçok oyuncu yararlanacak ve oyunu anlayarak keyifle oynayacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_89191639/tm.htm

• Tşk arkadaşım. Yapmış olduğun çevirileri gönderirsen excele eklerim. Fırsatın oldukça yaptığın çevirileri gönderirsen memnun olurum. Tümü bittiğinde dosyayı paylaşacağım.

@Infernall
  • Çeviri için destek lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.