Şimdi Ara

Türkçe Cortana BİRİNCİYİZ Ama YARDIM Şart(26000+) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
8.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın cortananın turkce gelme hayallerini gelmez kardeşim adamlar işçi çıkarmaya başladı şirket kuçuluyo sizde hayaller kurmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar Nokia'yı satın aldığında fazladan onbinlerce işçiye sahip oldu.
    Herhalde Microsoft kadar işçiye sahip olan bir teknoloji şirketi yoktur

• İşçiler Nokia bölümünden atılıyor 28500 işçiden 18000 atılacak oraya benim tahminimce kendi Microsoft çalışanlarından yerleştirecek kimileri de sıfırdan işi alınır.

• Bunlar işte hep Ekrem71'in yan etkileri, öyle bi haber yapıyo ki sanırsın Microsoft kapattı dükkanı gidiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 20 Temmuz 2014; 13:17:38 >
  • 23000
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş ilerliyoruz 3 ay da 23000 oy

• Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 28 Temmuz 2014; 23:22:47 >
  •  Türkçe Cortana BİRİNCİYİZ Ama YARDIM Şart(26000+)
    Seneye Türkçe cortana mı gelecekmiş yani

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Seneye Türkçe cortana mı gelecekmiş yani

Seneye belki Vietnam bizden önce alır muhtemelen. Baksana adamlar 5 telefon birden çıkardı, Microsoft bi kıyak yapar artık.
    Vallahi öyle vietnam falan dedik küçümsedik ama adamlar telefon üretiyor.

-------

General mobile var ya demeyin o başka firmanın ürettiği telefonun üstüne general mobile yazısını vurup satıyor.

• Up! Konu çok gerilerde kalmış :)

• Nokia turkiyeye turkçe cortana vericek ölemi bunlar ilk wp li cihazları turkiyeye vermediler bile neyin kafası üreticilerde siyasetçi azı vardır yapıcaz edicez uretcez havası estirirkerama çok azı bunu gerçekleştirir.ama umut fakirin ekmeğidir demekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Nokia turkiyeye turkçe cortana vericek ölemi bunlar ilk wp li cihazları turkiyeye vermediler bile neyin kafası üreticilerde siyasetçi azı vardır yapıcaz edicez uretcez havası estirirkerama çok azı bunu gerçekleştirir.ama umut fakirin ekmeğidir demekte fayda var.

Ben geleceğine inanıyorum ama ne kadar erken olur bilemem ama neden inanıyorum onuda açıklayayım.

Türkiye Microsoft'un A sınıfı ülkelerinde yer alıyor önem sırası en yüksek yani maddiyat durumu işin içine az girdiği sürece yazılımsal konu da Türkiye'nin önceliği var.

İkinci nedenim ise Türkiye'de ki lumia sayısı pazarın %11,5'ini oluşturuyor bu oran Microsoft için çok yüksek çoğu ülke de bu kadar yüksek değildir wp kullanımı.

Bence bu cortana gdr3 veya yeni wp ile sunulur bana yeni wp daha yakın geliyor bunun da sebebini açıklayayım cortana bing kullanıyor ama bing Türkiye için hala geliştirme aşamasında yani ilk bing tamamlanacak abd veya diğer ülkelerde ki halini alacak sonra cortana gelecek belki aynı anda da yapabilirler bilmiyorum ama daha bizim bing hazır değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 26 Ağustos 2014; 1:30:07 >

• Anonim kayıtlar küfrettikçe daha çok bekleriz biz 👊

• Türkçe cortana gelirse millet wp ye yüklenir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    30000 yapalım şu oy'u vermeyen kalmasın.

Şuan 23452

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 27 Ağustos 2014; 11:10:25 >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    1 oy vermeye izin veriyo sadece geçmişi sildim, farklı maille denedim yine aynı
    Bende de öyle oldu neden acaba

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.