phpbb tabanlı bir sitem var. google adsense reklamları gösteriyorum. ancak reklamlar ingilizce. ben türkçe çıksın istiyorum. bunun için ne yapmalıyım. sitem amerikadan hizmet veren bir şirketin bilgisayarında barındırılıyor.www.cirpilar.com
teşekkürler
bu tür hazır sistemlerde site ne kadar türkçe olsa da kaynak kodda birsürü ingilizce kelime var. çıkması doğaldır yani aslında daha da avantajlı. getireceği para bakımından.
o seçimden kaynaklanıyor sitenin dilini turkçr olarak göstermen gerekiyordu neyse siten ingilizce terim çok içeriyorsa işine yarar yabancı ziyeretçiler açısından ama yerli ziyaretçiye hitap ediyorsan kotu onuda tekrar kod bölümünden ayarlayabilirsin
adsense hesabım baştan beri hep türkçeydi. ona rağmen ingilizce reklamlar çıkmaya devam ediyor.
quote:
o seçimden kaynaklanıyor sitenin dilini turkçr olarak göstermen gerekiyordu neyse siten ingilizce terim çok içeriyorsa işine yarar yabancı ziyeretçiler açısından ama yerli ziyaretçiye hitap ediyorsan kotu onuda tekrar kod bölümünden ayarlayabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme