Şimdi Ara

TÜRKCE HOSTLUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Bi sitem var onu türkceye dönüştürmek istiyorum bedava türkce hostu bilen varmı

• honk ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enisdemirbilek

Benim Bi sitem var onu türkceye dönüştürmek istiyorum bedava türkce hostu bilen varmı

Sitenizin dilinin hosting ile alakası yoktur.
  • nasıl yani daha açıklayıcı yazarmısın
  • Ben Sadece Türce Bi Web Alanı Arıorum Free
  • quote:

Orjinalden alıntı: enisdemirbilek

Ben Sadece Türce Bi Web Alanı Arıorum Free

Öncelikle kendi dilini yazamayı öğren ondan sonra derdini anlat. Böylece karşındaki kişiler seni daha iyi anlayabilirler.

Dünya üzerinde Türce şeklinde bir dil olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil.halilov -- 24 Haziran 2008; 13:24:48 >
  • hocam bu kadarda üstüne gitmeyin :) biraz acemi belli öğretelim diye zaten yazmış :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava Virüssüz Türkçe Yama
    geçen yıl açıldı
    İngilizce
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbcomtr

hocam bu kadarda üstüne gitmeyin :) biraz acemi belli öğretelim diye zaten yazmış :)

Öğretelimde öğretmesine iletişim bozukluğu ile nasıl öğretmeyi düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emil.halilov

quote:

hocam bu kadarda üstüne gitmeyin :) biraz acemi belli öğretelim diye zaten yazmış :)

sende bir harf kaçırmış diye adamı yerden yere vurdun hey Allahım ya Türkiye olarak çok güzel Türkçe konuşuyoruz ya birde buraya gelip ders vermeye çalışıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

quote:

Orjinalden alıntı: emil.halilov

quote:

sende bir harf kaçırmış diye adamı yerden yere vurdun hey Allahım ya Türkiye olarak çok güzel Türkçe konuşuyoruz ya birde buraya gelip ders vermeye çalışıyoruz.

sizin görüş açınızı bilemem bu benim görüş açım...Türkiyede bir çok bürokrasi daha doğru düzgün Türkçe konuşmasını bilmiyor ama Türkiye'yi yönetiyor.Konuşmak ile veya düzgün giyim ile adam olunmaz.Burda konuyu açanın saflığı belli düşene bir tek vurulmazki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbcomtr -- 25 Haziran 2008; 12:39:58 >

• arkadaş, türkçe kontrol paneli olan, ücretsiz bir hosting veya domain arıyor olmalı..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.