Şimdi Ara

Türkçe = İngilizce Çeviri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki paragrafı ingilizceye çevirebilirmisiniz ?

" Bildiğim kadarıyla internet sitesinden direk olarak ödeme mevcut. Çünkü siteye kredi kartı bilgilerimi verdim. Para gönderme butonuna bastığımda zaten paranız benim kredi kartımdan çekilecek. Diğer durumda sistem dışında ödeme yapmış olacağım. Yani her hangi bir garanti olmayacak. Direk ödemeli talep ediyorsanız posta ile alıcı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Kapıma gelirler, ürünü teslim ederler ben parayı öderim ve para size ulaşır. Site üzerinden ödemenizi yapıcam ancak istemiyorsanız posta ile yapabiliriz. Cevap gönderirseniz sevinirim"

• its possible to pay directly on the site. because i gave my credit card info to site. when i press the pay button the price operation will be ok already. in other condition i will pay out of system. i mean no guarantee. if you want direct pay by me u can send it with 'receiver pay'. the postal service come my home, deliver the product(product yerine ne malı istiyorsan onun ingilizcesini yazarsın) then i pay the money after that money comes to you. i will pay the price on the site but if you don't want this we can do it by postal service. i'm glad if you send me yours answer.
    idare eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 12 Kasım 2006; 0:34:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.