Bildirim
türkçe karakterlerde mesaj sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
malesef eski cihazlarda bu sorunu çözme imkanınız yok. karakter desteği var mesaj ayarlarında onun ayarlarını değiştirmeniz gerek. tam-kısıtlı-indirgenmiş seçenekleri vardır. tam oalrak hangisi bilmiyorum ama sizinkinde şu an tam olan seçili. yeni cihazlarda türkçe karakterleri destekleyen yazılımlar yüklü cihazların hepsinde. bu bi zorunluluk oldu. ama eskilerde olmadığı için sanırım u sorun oluyor. yada sizin cihazınızda bu yazılım eklentisi yok. zaten ekleme şansımızda yok diye biliyorum olsaydı hemen emektar 3330 a yüklerdim ben. -
yeni cihazlarda yazım dilini ingilizce yap
eski cihazlarda ornek 3310 5.79 versiyonda karakter desteğini indirgenmiş seçmen yeterli -
Anlayamıyorum insanları...
Sorununuza yardım ararken sorunu hangi cihazda ve yazılım sürümünde yaşadığınızı neden söylemezsiniz?
Aynı şekilde doktora gittiğinizde de hastayı doktora göstermeyip sadece çektiği sıkıntıları anlatarak doktorun çözüm bulmasını mı beklersiniz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çin nokia imei değiştirme kodu
- sim kart depolama alanı dolu
- ınsert sım ne demek
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefon hızlandırma
- şeffaf kılıf beyazlatma
- asker telefonu
- teşhir telefon ne demek
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X