Şimdi Ara

TÜRKÇE KAYNAK ARAYANLAR İÇİN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
26
Favori
83.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayhans0

bi soru sormak istiyorum bildiginiz en ii okul dışında yazılım (her türlü java vb vb2 c+ vb vs) öreten bileadam dısın da yer var mı=?

Ankara'da Akademi iyi diyorlar.. yecis.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

saçma sapan mesajlar yazmadan önce
    konuyu baştan aşağı okusan niye linklerin çalışmadığını ve niye güncelleme yapılmadığını (yapmadığımı) anlarsın
    ve ona göre adam gibi yorum yaparsın

saçma sapan soruna düzgün cevap veriyorum
    linkler ölü ; sebebi de rapid linki olması ve 30 gün boyunca download edilmeyen dosyaların silinmesi
    linkler silinmiş olmasına rağmen önceden indirilen dosyalar rapidden hemen paylas isimli yerli siteye tarafımdan yüklendi
    ancak site kapandığından dosyalar uçtu gitti

ve de böyle geçici çözümlerle bir yere varılamayacağı açıktır
    işim gücüm bi yerlere dosya upload edip linkler ölünce linkleri yenilemek değil

bi üstteki mesajı okusan en azından böyle saçma sapan mesajlar atmassın
    foruma dün geldin bari yeniliğini belli etmeden bi araştıorma fln yap konularda öyle yorum yapın

üstte de belirttiğim konuya kısaca değiniyorum işim gücüm bi yerlere dosya upload etmek değil
    her linkler uçuınca yenileme yapacak vaktim ve halim de yok

konuya ciddi kalıcı çözüm önerisi olanların önerilerini bekliyorum

eğer bi çözüm yolunuz yoksa
    hoş bakmadığım ama bu kadar insanı da mağdur etmeyecek üst mesajımda geçen Rap id s hare
    premium aCCOUNT almak link eklemek şeklinde düşünce var

bunun sebebi yukarıda belitrildi
    ancak konuya sıcak bakmadığımı da belirttim
    bir çoğunuz oradan dosya indirmenin acaiplşiklerini bilirsiniz
    bu işi için yeterince vakit bulacağım bir zaman olduğunda burada belirticeğim
    o zamana kadar her gün artmakda olan harddisklerimin almadığı dvd lere yaza yaza bitmeyen
    kod-dosya-ebook-script-dokuman-mp3-film vs vs vs vs ağırlıklı arşivimden uzakta kalacaksınız
    arşivimdeki bazı kısımların hiç birini hiç bir şekilde yayınlamayacağım (telif hakkı olması sebebi ile)
    dokumanlar bir şekilde yayınlanabilir

eski paylaşımlarımı bilenler bunların devede kulak olduğunu söylediğimi de bilir
    1992 den beri internetle haşir neşir olduğumu da bilirler ona göre yorumlarınızı yapınız

bu zaman diliminde bence google grup kurmayı deneyin.. arşivinizden size üye olan kişiler sadece paylaşabiecektir zaten yeterince alan var üye sayısına gör e alan açıyorlar google grupda..

hem herkez elindeki bilgileri yenilikleri direk olarak maille paylaşabilirsin hemde herkesin elinde kaynklar mail adreside saklı olur.. pc ye kaydetmeye gerek yok sizde istediğiniz gibi dosyaları yönetirsiniz..

bence paylaşım açısndan en mantıklı olan bu

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: thearsiv

mehmetmetingülcan
    şu anda elinizdeki kaynak kaç mb/gb
    ufakda olsa bir liste varsa paylaşıranız sevinirim

http://turkcekaynak.blogspot.com

siteni biliyorum ve zaman zaman incelerim ve burda olan her şeyin %95 i bende zaten var
    yine de guzel hazırlamıssın ama isimlerini acıkca belirleyici yapma hemen sildiriyorlar şikayet edip
    + internette de biraz arastırma ile bulunabilir sadece güncel şeyler bende yok onları da az once indirdim [Örneğin : pcnet_mayıs_2007 sayısı]
    elimde olna dokumanların listesini çıkarmam gerçekten zor gözüküyor bi ara denedim fln hiç içinden çıkılacak gibi gozukmuyor

• pcnet_mayıs_2007 bu zaten benim tarafımdan scanlandı
    benimde elimde oldukça geniş bir arşiv mevcut siteye derli toplu yollamak istiyorum ve kendimde ona göre derliyip topluyorum silinmesi sorun değil link bzuk oldugunu belirttikleri anda yenien uploadları yapabiliyorum.
    teşekkürler
  • link yok galiba,gecici bir süre içinmi yoksa devamlı mı böle olacak
  • bütün linkler ölümü şimdi

ölü olsa bunca insan faydalanmış mehmet hocama teşekkür ediyorum bunca konu upload edip bizimle paylaştığı için
  • eywallah ,saolasın
  • arkadaşlar c++ ile ilgili çok güzel bir kaynak mevcut... görüntülü dersler var...

değerlendirmenizi tavsiye ederim... herkese çalışmalarında başarılar diliyorum...

http://www.dersvar.com/forum/index.php?topic=2943.0
  • Linklerle ilgili br duzenlee yaprsanız cok iyi olacak sanırım ellrinize saglık.
  • beyler linklerin çoğu ölmüş yaa bence bu konuyu kapatın ve çalışan linkleri koyup tekrar yeni bi konu açın.
    hangi linkin çalışıp çalışmadığını kontrol edene kadar baya zaman geçior.
  • kaynaklar süper herkeze sonsuz teşekkür.... bir de elinde ileri derecede MATLAB kullanımı ile ilgili kaynak olan arkadaş varsa ve paylaşırsa çoookkk mutlu olurum...
  • @mehmetmetingülcan

saol ama bir emeğe saygı duymayıp illa herşeyin kolayına kaçan amatör zihniyette değiliz site eğer emek harcı birşeyler paylaştı ise bu linkleri çalıp çırpanlara rağmen ben siteye üye olup emek sahibine teşekkür etmeyi seçetim.bu dünya daha berbat olurdu.

EMEĞE SAYGI DUYMADIKTAN SONRA NE ANLAMI KALIR.

burdan sana teşekkür etmiyorum göz göre görebirilerinini emeği çalanlara teşekkür etseydim ne olurdu halimiz..

Linkleri indirip çalana değilde paylaşana teşekkür ederim..

Bir üyeliği ölüm görene değilde üye olana emeğe saygı duyanlara teşekkür ederim..

Bilginize,
  • teşekkürler kaynaklar için
  • matlab hakkinda turkce bir kaynak ariyordum ne zamandir. cok tesekkurler
  • hocam linklerin çoğu kırık
  • Değerli arkadaşlar forumun yerini bulamadım berki alakasız sorular sorucam yardımcı olun lütfen öncelikle bilgisayarıma indirdiğim programlar kapatıp açınca yok oluyor program ekle kaldırdan kaldırdıklarımda geri geliyor birde internet explorer da elimle bir site yazıyorum ör:www.google.com kapatıp açıyorum adres çubuğunda hiç bi şey yok deli olacam her nete girdiğim de elle yazıyorum sitelerin adını
  • saol kardes baska dokumanlar varmı bulabılırmısın?
  • sayın arkadaşlar
    bana
    DREAMWAVER HAKKINDA TÜRKÇE KAYNAKLAR
    PHOTOSHOP HAKKINDA TÜRKÇE KAYNAKLAR
    Macromedia Flash 8
    bunlar için e-kitap lazım elinizde varmı
    yardımlarını bekliyorum
    iyi çalışmalar
  • buraya uye oll
  • çok saol walla allah razı olsun süpersin abi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.