teşekkür ettim.çok makbule geçti. bu arada hangi okulun vizesi bunlar?
quote:
Orjinalden alıntı: BoyaliKus
Arkadaslar, bir gmail drive acsam oradan paylasirmiyiz? Ya simdi buna pek guven olmuyor, kotu niyetli birisi hesaptaki tum dosyalari da silebilir.
Bu hesaba elinizdeki e-booklari upload eder elinizde olmayanlari da indirirsiniz. Isterseniz yani. Ya da varsa zaten boyle bir hesap ben de ogrenmek isterim :)
rapid e alternatif paylaşım siteleri bulalım arkadaşlar,rapidde ölüyor güzelim linkler,emekler kalıcı olsun bikaç tane benden: nasıl link verilior anlamadım ama www.4şhared.com (ş yerine s)burda bi hesap açıldığında herkes alana yükleme yapabiliyor,ama silmeyi yanlızca hesabı açanın yetki verdikleri yapabiliyor. bi başka sitewww.hemenpaylaş.com (ş yerine s yazın) bence kullanımı oldukça kolay,ben bu aralar bunu kullanıyorum.
merhaba benasp.net sol server egtim cd si ni nerden bulabilirim
saollasın güzel paylaşımlar var
saollasın güzel paylaşımlar var
quote:
Orjinalden alıntı: etusch
allah ne muradın varsa versin, allah monitörüne zeval vermesin allah hard diskinini n rpmini yükseltsin allah rtam ini artorsın kardeş sağolun ikinizde yaw
vuay bea adam piyango tutsa bu kadar şükür etmez
paylaşımlarınız için çok teşekkürler...ellerinize sağlık
kardeş indirdiğim pek çok dökümanda sorun yok.sadece assembl de rar şifresi istiyor. onu bulamadım. biliyorsam bi atarmısın
delphide yaptigim programlarim var .acaba bunlari sitede yayinlamaya gerek duyuluyor mu?.........
önemli deil
arkadaşlar tüm linkler ve bilgiler için çok teşekkürler. ellerinize sağlık