Bildirim
turkce klavye yardim lutfen
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
abi öle bişe bildiğim kadarıyla yapamazsın ama eni bi klawye al harici tepe tepe kullan BENCE!!! -
Piyasada klavye üzerine yapışan etiketler var onları kullan. Denetim masasından da Ayarlarını Türkçe yap öyle kullan... -
Tam bir fikrim yok ama, klevyenin üzerinde tr karekterleri kulanabileceğin tuşlar yoksa "ğüçöş vs." fazla yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama belki bir programla klevyedeki fazla kullanılmayan tuşlara belki bu tr karekterler atanabilir diye düşünüyorum.
Ayrıca sanal klevye ilede fare ile tıklatarak tr karekterleri kullanabilirsin....
Bilgisayarına Türkçe klevyeyi eklemeyide unutma.
Bunu Denetim Masası --> Bölgesel Ve Dil Seçenekleri --> Diller --> Ayrıntılar kısmından Türkçe Q klevye ayarını yapabilirsin........
Umarım halledersin.......
Edit:
Bir klevye alıp bunuda laptoba bağlayarak rahatlıkla kullanabilrisin.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 22 Temmuz 2008; 10:13:35 > -
Aşagıdaki eklentiyi indirip kur
download
İngilizce XP in Türkçe olur -
arkadaslar harici klavye almak ve sanal klavye kullanmak basit bir olay.klavyedeki diger tuslara turkce karakterler atanabiliyor bunu biliyorum ama bulamadim karakter eslem diye bise var donatilarda ordan yapilabilir ama yapamadim lutfen bilgisi olan arkadaslar yardim. -
quote:
Orjinalden alıntı: bigmobidik
Piyasada klavye üzerine yapışan etiketler var onları kullan. Denetim masasından da Ayarlarını Türkçe yap öyle kullan...
bakmadan yazıyorsan yapışkan etiketlere de gerek yokimzamdaki klavye usa mesela.. ama arıza çıkarmıyor yazarken
-
ya bakmadan yaziyorum o problem degilde turkce karakterleri nasil cikartiyorsun Ş gibi mesela -
Denetim Masası / Bölge ve Dil seçenekleri altında :
Diller sekmesine tıklayıp "Ayrıntılar" a gir.
Klavye düzeni olarak Türkçe Q yu ekle, diğerlerini kaldır.
Bildiğin q düzende tuşlar neredeyse usa de de orda olacaktır.. -
vista kullaniyorum ayni sey gecerli mi -
Evet geçerli dostum.. -
teşekkür ederim dostum çok sağol hallettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X