Şimdi Ara

TÜRKÇE KNIGHT ONLINE'IN HİKAYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
19.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ellerine kollarına gözlerine beynine hatta ve hatta sağ ayağındaki başparmağının altındaki nasıra sağlık Sana çok teşekkür ediyorum. Geçen gün başka bi forumdada okumuştum ama bişey anlamamıştım, şimdi çoooook iyi bi şekilde anladım oyunun hikayesini. Bu arada tüm el morad lara ölüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Eeeee ben boşuna karus olun demiyom millete. O kral poul un varya neb te .....................................................................! Noktaları siz doldurun artık Ama artık oyunun amacının ne olduğu daha net ve daha açık benim için. Sana sonsuz teşekkürler

• Bide bu oyunun hikayesini uzun bularak okumak istemeyen arkadaşlarım için ben oyunun gerçek hikayesine yazazyım...

I. BÖLÜM: POUL IN YAPTIĞI TERBİYESİZLİK

Kral poul, Karusların o zamanki kralı ve iki ırkın önde gelen 2 klan başkanı köy kahvesinde eşli okey oynuyomuş. tabi o zamanlar muhabbet gırla gidiyo, poul siz yeşillik olsun diyemi geldiniz buraya gibi iğrenç espriler yapıyo, KARUS kralıda yeşil meşil önemli olan rengi değil işlevi diye poul u her seferinde susturuyomuş. Sonra hani poul kral ya biraz rahat gevşek bi adam, bunun verdiği gevşeklikle taş çalmış. Karus klan lideri bunu görüyo, nabıyon lan sen diyo, Poul sanane lan sen oyununa bak diyo. Karus kralı tabi sinirli adam Poul a senmisin taş çalan diyo kafaya ıstakayı bi koyuyo Poul un kafa karpuz gibi ayrılıyo, jandarma falan geliyo. O günden sonra karuslar el morad ları düşman biliyolar ve habire saldırıyolar.

II. BÖLÜM: OYUNUN SONU

Karus kralı artık savaşları kazana kazana iyice gevşek bi adam olmuştu zaman içinde. Hatta el morad kalesinin önünde
    -Poul alırım kalenin anahtarını
    dicek kadar gevşek bi adam olmuştu. En son savaşın en son el morad ı ölüp np si bittiği için artık sıra poul a gelmişti. Karus kralı poul ın odasının kapısını açarak içeri girdiğinde şok olmuştu çünkü kral poul gençliğini hatırlamış herhalde odasında parti verip kasap havası eşliğinde konsül üyeleriyle halay çekiyodu. Karus kralı ulan bu kadar terbiyesizlik olmaz diye odanın kapısını kapatıp arkasına bakmadan sarayı terketti ve son sözünü kalenin önünde bağara bağara söyledi
    -Fincanı taştan oyarlar poul oyarlar el moradada böyle............. el moradada böyle .....................

O günden sonra poul u gören olmamış ve hikaye böyle sona ermiştir.

Ama bi rivayete göre Poul Vücuduna yeşil makyaj yaparak karus sınırları içerisinde köy kahvesi işlettiği söylenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldemord -- 21 Nisan 2006; 2:01:55 >

• Gerçekten ellerine saglık bomba bi yazı...

Bu arada micrafon_show seninki de süper koptum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi originals -- 21 Nisan 2006; 9:25:11 >
  • Çok güzel ama çok uzun biri kısaca özet geçebilir mi lütfen
  • çok harika olmuş saolasın micrafon sende hemen gırgırı buldun dimi geyiğe başladın

uzun muzun kardeş okuyacan eğerki merak ediyosan

şimdi anlıyorum neden karuslar hep ama hep kazanıyor tabiki aresde....
  • Mükemmel bir topic.Hepsini okudum artık oyun hakkında herşeyi biliyorum.
  • güzel oluş eline sağlık hikaye de güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 21 Nisan 2006; 9:41:52 >
  • Tek kelimeyle muhteşem yazanın ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

okumadım ama emeğine sağlık

bende

• gercekten güzel ama okuyamadım cok uzun geldi. bu yaıyı kitaplardan alarak bir kaç deişiklikmi yaptın
  • walla tam okumadım ama pc ye attım cok uzun yaa elıne salık
  • Harika çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: big_boy_m

gercekten güzel ama okuyamadım cok uzun geldi. bu yaıyı kitaplardan alarak bir kaç deişiklikmi yaptın

hangi kitaptan?
    prayer of god's power den mi

• süper yaa bunun devamı yokmu ?
  • El Moradlılardan tiskiniyorum...
    ama ne yazıkkı bende bir el moradımtamamiyle karuslar haklı olmaz olsun böyle kral
  • Gercekten çok guzel bir hikayeidi adamlar usenmemiş oturup roman yazmışlar bizimkiler olsa insanlar dunyada yaşarken gok yuzunde birden bire bir ufo belirdi ufodan inen karuslar dunyayı elegeçirmeye çalıştı dunyanın bir bolumu karusların oldu sonrada humanlarla karuslarin savaşı herzman surdu yazar konuyu kapatirlardi ama hikaye gerçekten guzel olmuş bu arada bu yazıyı buraya taşıyan arkadaşıma çok teşşekur ederim emegine saglık arkadaşım
  • okurken gözüm kayıyo daha doğrusu ekran kayıyo biri chill attı heralde yavaşLadım :pP
  • neden üst konu yapmıyolar bunu
  • daha yarısına geldım ama cok gusel bı topıc saol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.