Şimdi Ara

Türkçe LoL Keyfi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sejuani

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sejuani

quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

kanka kusura bakma ama bu müziklerle tabiki kaybedersin :DDD
    şaka bi yana adamlar iyi oynuyor :D

Al sana müzik .

Görüntü kalitesi iyi olsa biraz daha bide .

ben stream yapıyorum senin netine uygun ayarları yazarım ama hangi sağlayıcıyı kullanıyosun?

TTNeT.

TTnet'le yayın yapmak çok zor çünkü bağlantıları gerçekten çok kalitesiz ama bilgisayarının gücüne güveniyorsan preset'ten slow veya slower falan seç. Bu şekilde stream'in yükü internet bağlantından çok CPU'ya verilir çünkü video sıkıştırma uygulanır. Bu sayede videonun bitrate'i düşer ama kaliteden bir şey kaybetmezsin. Pc'nin baya iyi olması lazım ama bunu yapabilmen için.

dostum 800 kbps upload (ttnet) ile stream yapmayı denicem birazda gücü cpu ya atabiliriz diye düşünüyorum (AMD Phenom II x4 955 3.2GHz)zamanın oldugunda ayarları yazarsan minnettar kalırım

o bağlantıyla uğraştığına değmez anca piyasadaki en iyi bilgisayarı alıp maximum sıkıştırma yaparsan doğru düzgün bi yayın yapabilirsin ama ttnet kullanıp da düzenli stream yapan kimse görmedim şimdiye kadar çünkü kalite inanılmaz kötü

Bende öyle tahmin edip hiç denememiştim ama bu sıkıştırma belki birşeyler ortaya cıkar diye düşünmüştüm..Yinede sağol :)

• http://www.own3d.tv/live/273396/League_OF_Legends_Turkce_Keyif

Buyrun junglesiz bir oyun daha :D İzleyin iyi seyirler .
  • Yayın çok donuyor ve senin FPS 25 civarlarında geziyor + stream senin üzerindede lag yapıyor 2 kutu lag barı yüksek :) Çözünürlüğünü yüksek tut Quality'i 7-8 arasında seç. Preseti Default bırak, Max Bitrate'i 400 olarak ayarla VBV Buffer'ı 110 olarak, Audio encoding'i düşük tut 9800-12000 ideal gibi. Stream de takılma olursa VBV bufferı 200 e çek hala donma oluyorsa 400 eğer hala takılma oluyorsa yapıcak bişi yok :) Ama takılma olayı netten değil senin pc den kaynaklı gibi geliyor bana. PC konfigrasyonunuda yazarsan ayarlar konusunda yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 7 Nisan 2012; 13:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shimmy

Yayın çok donuyor ve senin FPS 25 civarlarında geziyor + stream senin üzerindede lag yapıyor 2 kutu lag barı yüksek :) Çözünürlüğünü yüksek tut Quality'i 7-8 arasında seç. Preseti Default bırak, Max Bitrate'i 400 olarak ayarla VBV Buffer'ı 110 olarak, Audio encoding'i düşük tut 9800-12000 ideal gibi. Stream de takılma olursa VBV bufferı 200 e çek hala donma oluyorsa 400 eğer hala takılma oluyorsa yapıcak bişi yok :) Ama takılma olayı netten değil senin pc den kaynaklı gibi geliyor bana. PC konfigrasyonunuda yazarsan ayarlar konusunda yardımcı olabilirim

Benim kendi PC donmuyor . Lagta arada bir artıyor . Senin ayarlarını deneyeceğim oyundan sonra .

TEŞEKKÜRLER ^^
  • ADSL üzerinden half dublex hatlarla ancak bu kadar oluyor :) Upload'ın download'dan yemesi ve lag yapması kaçınılmaz oluyor

@stealthmass seninde stream görüntü kalitesi gayet iyi sanırım bağlantın adsl değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 7 Nisan 2012; 14:01:07 >
  • quote:

ADSL üzerinden half dublex hatlarla ancak bu kadar oluyor :) Upload'ın download'dan yemesi ve lag yapması kaçınılmaz oluyor

@stealthmass seninde stream görüntü kalitesi gayet iyi sanırım bağlantın adsl değil

Şimdi nasıl bakar mısın görüntü kücük biraz ama Full Screen de sorun olmaz . Kasmıyorda sanırım .
  • şu an iyi gibi takılma yok ama oyundada görmek lazım + stream yaparken kendi streamini izleme :) buna youtube vs de dahil olabildiğince az bandwith kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 7 Nisan 2012; 14:24:49 >
  • quote:

şu an iyi gibi takılma yok ama oyundada görmek lazım + stream yaparken kendi streamini izleme :)

Kontrol amaçlı baktım bi :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.