Ha Bu arada Arkadaşlar bazen çok uğraştırıyor bu mp3 olayı, bildiğiniz güncel sayfaları ekleyelim hep beraber buraya... çünkü bazen türkçe mp3 arayıp bulmak saatler alabiliyor.... hadin bakem...Yazıverin Gaari...
Ne oluyor arkadaşım eşşek gibi fontla yazıosun. Kör müyüz biz. gir google a mp3 yaz siteler çıkar karşına zaten.
arkadaşım... bu insanların dikkatini çekmek için yazılmış bi yazıydı... font olarak farklı büyüklükte olması gerekti.. amaç paylaşımı çoğaltmak farketmek ve ettirmekti... nerelere çekiyorsunuz anlamıyorum yaa...? bu türk milletinin mi karakteristik bi özelliğidir bilmem ama olanı olması gerektiği gibi değilde kendi çapımıza göre yorumlamayı ne güzel başarabiliyoruz helal olsun bizleere....
Lütfen, zaman biliyorsunuz önemli bi kavram bizler için... gidip google a saatlerce aramak mı iyidir, yoksa böyle bi sayfanın varlığından haberdar olanların paylaştığı güncel tek bir sayfa daha faydalı olmaz mı yani?
google da yazan her site mp3 mp3 diye bi sürrü zaman kaybı! ben sadece işimizi kolaylaştıracağını düşünmüştüm ama böyle anlaşıldı ya, helal...
bilginize....
www.muziktr.com kralı buuuuuuuuu dilaer mialer yoq...super siteeeee