Şimdi Ara

Türkçe ve Sosyal Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçeden sadece paragraf yapabiliyorum 25-28 tane dil bilgisi falan 0 , tarih fena değil 10-12 net çıkarıyorum coğrafya felsefe 0 ım kalan 15 günde ne yapılabilir ? (sayısalım)

• fal17 F kullanıcısına yanıt
    Türkçeye önde hocayla çalışabilirsin ama uzun videoları eğer çok zamanımı alır diyosan onur soğuk hoca'nın dil bilgisi kitabından da halledebilirsin
    Coğrafyaya kesinlikle yavuz tunayla çalışmalısın
    Felsefede zaten çok bi şey yok aslında herhangi bi konu anlatım kitabından çalış, kavramları falan listele onları ezberlemen yeterli olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • schtroumpfette kullanıcısına yanıt
    türkçeyi halletsem çok iyi olucak bi konuya çalışayım diyorsun o konunun içinde öncekileride bilmen gerekiyor iç içe konular
  • Türkçe için söylüyorum dilbilgisinde kesin sorusu olan 5 konu var: Ses bilgisi,yazım kuralları,noktalama işaretleri,cümlenin ögeleri ve anlatım bozukluğu. Bu konular için youtube'da güzel videolar var özellikle KPSS için çekilmiş. Günde bir saat bunları izleyip yarım saatte soru çözmen yeterli olur.

Yapamadığınız soru olursa özelden bana da atabilirsiniz.
  • DyZee D kullanıcısına yanıt
    hocam bende öyle düşünüyordum bunlara çalışırım banko çıkıyor diye açıyorum konuyu daha önceki konulardan mesela tamlamada bilmek gerekiyor yani iç içe konular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuma için siteler (Türkçe)
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.