Şimdi Ara

Türkçe yi kac dakikada yapiyorsubuz ve yapmaliyiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • odaklanırsam ortam sessizse 35dk kafam dağınıksa 50dk ya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

odaklanırsam ortam sessizse 35dk kafam dağınıksa 50dk ya çıkar.

Aynen bende de böyle.
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Ahaha aynen hocam 25 dkda bitirenlere bi tavsiye ygs 2015 ve 3-4-5 inkurumsal deneme paragraflarıni bi sefer çözün ..
  • Ygsdeki paragraf suresi herkese göre değişir ama sorular çok zorlayıcı değilse 35 dakikayı geçmemeli zorsa 40-45 max 50 ye çıkarıp sosyalin süresinden kisacaksiniz en son..
  • YGS de 25-30dk da bitirdim ama 28-29 net yaptım yani erken bitirmek de pek işe yaramıyor
  • Denemelerde 35 dk sürüyordu ygs'de 60 dakikada bitmedi... Ki 2016 kolaydı 2015'de girsem napardım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheerfulmind -- 7 Ocak 2017; 15:12:13 >
  • Ort 45 dakikada 30 35 net sinavdada böyle yapsam yeter
  • 3 dk kodlama 17 dk cözüm 20 dk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maksimum 25 dakika sürüyo geçen sene de böyleydi 35+ yapıyodum hep ama ygs de patladık inşallah bu sefer de böyle olmaz
  • Evde hiç takmıyorsam 25 dk falan sürüyor FEM Kapsülde.Okulda olduklarımız daha zor,40 dakika sürüyor en az.
  • 5-6 dk ideal.
  • Kolay olsa bile işaretlemesiyle paragraf olduğu için 40 dakikayı buluyor. Orta 50 dakika, zor maksimum 60 dakika. Paragraflarda boş bırakmama, sonuna kadar gitme huyum olduğu için sıkıntı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragraflar çok uzunsa 40 dk falan yoksa 30 dkde bitiyor. Arkadaşların dediği bir kaç denemede 20 dk de çözmüşlüğüm var ama o ekstrem oluyor.
  • Dil bilgisi yavaşlatıyor 25-30 arası
  • Bu ilk başta dil bilgisine kadar olan kısımda süre kazanıp paragrafı huzur içinde yapmalısınız ben şahsen 30*35 arası sürede bitiriyorum paragraf uzun olursa 40 dk en geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Ne diyonuz lan siz? 25 dk mış. Siz paragraf sorusu gormemissiniz o zaman. Hangi yayınmis o 25 30dk biten?

Usta sınav senemdeki sıra arkadaşım 16-20 dk arası türkçe çözerdi makina gibiydi herif paragrafta geliştirirsen kendini olmayacak şey değil. Ygs 2 sırası 3000 ygs5 sıralaması 4000. Bence ideali 40 dakikadır fazlaya kaçarsa matematik sıkıntıya girer.
  • 10-20 gündür hergün tr deneme çözüyorum süre değilde,dikkat açısından çok faydalı oluyor 35-45 arası iyi bence.Sonuçta istediğimiz kadar süreyi düşük tutalım sınav anı akla şarkı gelirse 50-60 dk olcak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.