Şimdi Ara

Turkcel 6 GB + 750 dak + 250 SMS civarı uygun tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkcelde kontratı biten bir arkadaşa hangi hatta devam etmesini tavsiye edersiniz. İlgileneceklere şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattımı yeni taşıdım. TIM deki arkadaşın bana önerdiği tarife bu.
    Turkcel 6 GB + 750 dak + 250 SMS civarı uygun tarife

• quote:

Orijinalden alıntı: therkut

Hattımı yeni taşıdım. TIM deki arkadaşın bana önerdiği tarife bu.
    Faturasız mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarifeyi sordum bazı illerde geçerliymiş. nasıl dedim yani çıksam 2 saat yol sonrası oradaki turkcell'den mi yapacağım daha kolay yolu yok mu bunun dedim yok dediler. ikametgah isteniyor mu dedim hayır dedi. hem 5325320000 hem de bulunduğum yerdeki tim'den edindiğim bilgidir. yap şu tarifeyi genel faydalanalım biz de. bu fiyata vodafone'da var, o kısma geçeceğim.

bulunduğum yerdeki bayi illa 59 liralık tarifeye geç 15 gb var diyor. ya evde işte net var, bana 4-5 gb yeter diyorum 30-35 lira arası yok mu tarife diyorum yine 59luğu öneriyor.

velhasıl bu tarife güzel ama detaylarında il şartı var, olmasa iyi.
  • Türkcell de kontrat bitti. Aslında pişmanım da iyi fiyat vermişlerdi kızdığım noktaları da vardı. Türk Telekom a taşıdım faturasız selfy yaz kampanyası 750 dk 5000 SMS 8 GB net 27 TL.

Türkcell in teklifi 750 dk 100 SMS 5 GB 42. Tl vergiler ile 45 TL.

• freeagle kullanıcısına yanıt
    Tren vs yok mu ucuza gidip gelirsiniz

• 750 dk 250 sms 4 GB 37.50 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faturasız olarak GNÇ 11 tarifesine bakın derim 50 TL olması lazım 6gb+5gb şeklinde. ben onu kullanıyorum. çocuğun TC sini girdim hesabım uygulamasından o kadar.
  • 25 gündür türk telekom kullanıyorum turkcellden geçmiştim. 8 plus cihazım var bu hat benim şarjı hem çabuk tüketiyor hemde çekmiyor net hat yani. Mobil olarak oyun oynuyorsanız ayrı eziyet. 27 tl ye 8 gb hoş güzel sözde ama çekmedikten sonra bezdirdi beni gerçekten. Bugün turkcelle tekrardan taşıma yapacağım yetti artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.