Şimdi Ara

Turkcel Kodları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
4
Favori
20.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Süper bir paylaşım çok teşekkürler.Gizli aramaları engellemeyi öğrendiğim iyi oldu.
  • eyvallaahh
  • Konu hortlamış,ama güzel olmuş hortlaması =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

*21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL

denediniz mi, çalışıyor mu bu kod ??

aynen..güzelmiş

bu çok güzel bişi..direk aktarma yapıor..gelen tüm aramalara bu anonsu dinletior...

iptal için #002# yapın

• yararlı bilgiler var sağol
  • güzel konu, teşekkürler
  • *21*0532# (Rahatsız edilme durumunda
    yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara
    çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL

bunda *21*05341234567# tarzında bir şey yaptıgında o numara seni arayamıyor ama başkası aradıgında o numaraya yönlendiriyo kendim denendim
  • Beyler bu cağrı engellemenin ücretli olduğu yazıyor ?

• çpk saolun işe yarar bilgiler

• *101# hattın numarasını öğrenme.
  • her cepcinin ihtiyacı, teşekkür.
  • bilgi için teşekkürler
  • Daha açık yazabilir misiniz ? Ne işe yarıyor o kodlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende az önce kazara TL sorgulama kodu olan *123# yerine yanlışlıkla başka bir kod girdim ve "talebiniz alınmıştır" diye cevap geldi. Henüz gelen giden bir bildirim veya Sms yok. Bilmeden neyi tuşladım neyi talep ettim nasıl anlarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ocak 2020; 13:12:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Yanlışlıkla girdiğin kodu yazsaydın daha net cvp verebilirdim neyse TL düşmediyse önemli değil. Servislerimi bi kontrol et aktif olan bir şey varsa gözükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Yanlışlıkla girdiğin kodu yazsaydın daha net cvp verebilirdim neyse TL düşmediyse önemli değil. Servislerimi bi kontrol et aktif olan bir şey varsa gözükür.
    Valla hocam hızlıca ne yazdığımı bende göremedim. Niyetim *123# idi ama sanırım elim başka bir tuşa değince gönderdi ve talebiniz alınmıştır dedi. Dünden beri takip ediyorum ama bir değişiklik veya bildirim yok. Acaba ne tuşladım ben?

Bu arada müşteri hizmetleri de bizim tuşladığımız USSD (* ile başlayan kodlar) kodlarını kendileri göremediklerini söyleyerek yardımcı olamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Ocak 2020; 21:57:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.