Şimdi Ara

Turkcel neden cok ınternet harcıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maaart

Devlet nereden dahil oldu konuya ben onu yakalayamadım
    devletın bu gıbı somuru mantıgına mudahale etmedıkce hep somurulecegız tek acklaması bu
  • IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt
    Ortada bir somuru bir şey bulunmamaktadır, devlet mi internet kullanmayı öğretecek, bağlantı hızlı diye resmen şikayet ediyorsunuz, yavaşa sikayeti anlarız tamamda hızlıya şikayet alışılmadık oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Ortada bir somuru bir şey bulunmamaktadır, devlet mi internet kullanmayı öğretecek, bağlantı hızlı diye resmen şikayet ediyorsunuz, yavaşa sikayeti anlarız tamamda hızlıya şikayet alışılmadık oldu
    anlamıyorsunuz sıstem cabuk bıtırmeye odaklı yapılmıstır. evet hızlı ama yetmıyor onc aparalar verılıyor ama cabk bıten ınternet var ortada yazık bu ınsanlara hız ıle kullanım dogru orantıl ıdegıl . hız ne kadar ıyıyse cabuk bıten ınternet olmayacak yuksek gb lı olucak ama yetıcek yoksa kımse yetısemez bu gb paralarına
  • Allah yardımcın olsun hocam.

Selam ve dua ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g ye al daha az internet yer hocam

Selam ve vergi ile

• Bence ortada bı sorun yok , bütün hepsinde aynı gidiyor ,sadece vodafonede internet yavaş olduğu için internet az gidiyordu bende 😂

Öyle olsun bakalım seni mi kıracağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Allah yardımcın olsun hocam.

Selam ve dua ile.
    Hesabı başkası mı kullanıyor acaba(?)

• Anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: IhtiyaR87

anlamıyorsunuz sıstem cabuk bıtırmeye odaklı yapılmıstır. evet hızlı ama yetmıyor onc aparalar verılıyor ama cabk bıten ınternet var ortada yazık bu ınsanlara hız ıle kullanım dogru orantıl ıdegıl . hız ne kadar ıyıyse cabuk bıten ınternet olmayacak yuksek gb lı olucak ama yetıcek yoksa kımse yetısemez bu gb paralarına

Alıntıları Göster
    TT de çok yavaş, 10 gb paketi 1 ayda bitiremiyorum, VD da öyle malesef, sırf paket bitsin diye video açıp duruyorum.
    Turkcell hızlı olması güzel tabi ama bunun devletle filan alakası yok, adamlar hızlı kardeşim, bu çok güzel birşeydir. Yavaşlatmak için cihazındaki hücresel ayarı kullan 3g ve 2g seçenekleri var, ona ayarla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternet çok hızlı çünkü :) nr alakası var deme sayfalar daha hızlı yüklenir sende daha fazla sayfa tivit gönderi gezersin bakarsın.

Güncellemeler wifi
    Tarayıcı veri tasarruf modu
    Birde wifi çekmediği yerde oto 4.5G ye geç özelliği kapanacak.
    Whatsapp oto resim ve wifi yükleme kapat ya da sadece wifi seç.
    Uygulamaları arka planda çalışma özelliklerini kapat.

Birde ara mhz ni kız onlara :)

Ben faturasız kullanıyordum şu an faturalıyım arada pek fark yok.

• turkcele yeni geçtim tel iphone 5 dk sonra internet indirme hızı sadece yavaşlıyor ağımsıfırladık fln ama gene aynı sebebk nedir acaba

• Telefonun veri kullanımını sıfırlayıp operatörünkü ile karşılaştır eşit ise burada bir sıkıntı yoktur. İnternet hızlıdır sen videoyu izlemeye başlayınca o tüm videoyu indiriyordur ondan çok gidiyordur. Ha tlf ile tcell veri kullanımı eşit değilse sıkıntı vardır, Turkcell’i ararsın ve karşılaştırınca yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: biradam0000

Telefonun veri kullanımını sıfırlayıp operatörünkü ile karşılaştır eşit ise burada bir sıkıntı yoktur. İnternet hızlıdır sen videoyu izlemeye başlayınca o tüm videoyu indiriyordur ondan çok gidiyordur. Ha tlf ile tcell veri kullanımı eşit değilse sıkıntı vardır, Turkcell’i ararsın ve karşılaştırınca yaz.
    nasıl sıfırlayacagım bu dedıgını detaylı soyler mısın
    Hangi marka telefon kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biradam0000

Hangi marka telefon kullanıyorsun?
    lg g3
    Tam olarak nerede bilmiyorum, ayarlardan veri kullanımını bulman gerekiyor. Hücreseli androiddeki adıyla mobil veriyi açtığın bölümde olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.